ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έφερε προπονητή με κίνητρα και φιλοδοξίες

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε στην εποχή του… ιταλικού μοντέλου με την πρόσληψη του Ντομένικο Τέτι στο πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή και του Πάολο Τραμετσάνι στην τεχνική ηγεσία.

Είναι πραγματικότητα ότι δεν έχει μεγάλη προπονητική εμπειρία ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, όμως ο Ντομένικο Τέτι θεωρεί ότι είναι η καταλληλότερη λύση με βάσει τα δικά του κριτήρια. Ο κύριος λόγος που επέλεξε τον Τραμετσάνι μέσα από τις επιλογές που είχε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, πέραν από το ότι πιστεύει στις ικανότητες του είναι γιατί θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος με ισχυρά κίνητρα και ικανότητα να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ και ο νέος προπονητής είχαν την πρώτη γνωριμία με τους διοικούντες και δείχνουν πρόθεση να φέρουν πλήρη επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα. Θα παρουσιαστούν την Πέμπτη και θα αναλύσουν το πλάνο μέσα από το οποίο θα δουλέψουν.

Είναι σίγουρα το πρώτο μεγάλο στοίχημα που πήρε ο Ντομένικο Τέτι ο οποίος είναι αισιόδοξος ότι θα τον δικαιώσει ο Πάολο Τραμετσάνι και ο χρόνος θα δείξει αν θα του βγει η επιλογή που έκανε.

season tickets 2019-2020
Previous post

Ξεκίνησε δουλειά ο Τραμετσάνι

Next post

Μια νέα εποχή ξεκίνησε