ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πρόεδρε, τους αποτέλειωσες!

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια μας να κτίσουμε ομάδα το καλοκαίρι, προχωράμε σε μεταγραφές οι οποίες αποδεικνύονται “πατάτες” με αποτέλεσμα να περιμένουμε τον Γενάρη για να τις ξεφορτωθούμε. Για παράδειγμα, πέρσι το καλοκαίρι στην ομάδα μας ήρθαν Κασίνι, Μπαλόνγκ, Ρέζα, Αλ Τάμαρι, Καζού, Νατέλ, Άλεξ Κωνσταντίνου, Ταβάρες,  Ντελατόρε, Ντε Βινσέντι, Γκέντζογλου, Κατσαντώνης, Βούρος.

14 προσθήκες στο ρόστερ μας το καλοκαίρι με τους Κασίνι, Ρέζα, Άλεξ, Ταβάρες, Γκέντζογλου (;) να μην υπολογίζονται στο μέσο της χρονιάς. Αν προσθέσουμε και τον τραυματισμό του Ντελατόρε τότε οι μισοί παίχτες από αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι ήταν… αποτυχία. Ωστόσο, κάποιοι ήρθαν και έγιναν είδωλα (βλ. Τάμαρι, Ενσούε) και κάποιοι ήρθαν και παιχνίδι με παιχνίδι έγιναν βασικοί και αναντικατάστατοι (βλ. Νατέλ, Καζού, Βούρος).

Όμως είναι γεγονός, ότι με την έλευση Τραμετσάνι και Τέτι, η ομάδα φαίνεται να δουλεύει πιο επαγγελματικά από ποτέ. Σιγήν ιχθύος για τις μεταγραφές, για την αποστολή του παιχνιδιού, για τα νέα της προπόνησης. Για αυτό και λίγες ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος φρόντισαν να μας ρίξουν… βόμβες.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν είπε την τελευταία του λέξη και φρόντισε να μας αφήσει τα καλύτερα για το τέλος. Μετά τους Μπέζιακ και Φακινέττι, Αντρέ Βιντιγκάλ και Αντόνιο Γιάκολις έκλεισαν την μεταγραφική τετράδα για τον Ιανουάριο. Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα μας δύσκολα πραγματοποιούσε μεταγραφές, φέτος ο πρόεδρος φρόντισε να μας…αναστατώσει.

Και όχι μόνο εμάς. Η έλευση Γιάκολις στην ομάδα μας σκόρπισε άπειρα ψυχολογικά στους ρουβάδες οι οποίοι εντωμεταξύ δεν πραγματοποίησαν μεταγραφές. Από τη μια ο Γιάκολις και από την άλλη η κοροϊδία του Κίρζη, συμβιβάστηκαν με το αυτονόητο!

 

Πορτοκαλί Diva

 

 

season tickets 2019-2020
Previous post

«Κάναμε μεταγραφές με μακροπρόθεσμο πλάνο»

Next post

«Ο ΑΠΟΕΛ αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μου»!