ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Προχωρούν στο τελικό στάδιο

Ένα σημαντικό ερωτηματικό για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας χρονιάς αφορά το κέντρο της άμυνας όπου η κατάσταση ήταν περίπλοκη και πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια παραμονής του Καρλάο η οποία όμως πιθανόν να πάρει χρόνο και οι «γαλαζοκίτρινοι» προχωρούν με το τελικό ξεκαθάρισμα με τον Ρουέδα, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα πάρει θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι σε μετεγχειρητική κατάσταση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες και από τη στιγμή που οι καλοκαιρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη είναι σημαντικές, έχει παρθεί η απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η όλη διαδικασία είναι προχωρημένη και μπαίνει στο τελικό της στάδιο με μεγάλη πιθανότητα μέσα στις επόμενες μέρες να προκύψει και η επισημοποίηση της συμφωνίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα εντάξουν στο δυναμικό τους ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό που έτυχε θετικής αξιολόγησης από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και εκτός απροόπτου θα κλείσει θετικά το φλερτ που είναι σε εξέλιξη.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό το ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη έχοντας επιλογές για το κέντρο της άμυνας τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί, καθώς και τους Μερκή και Πολιάκοφ που έχουν συμβόλαιο και στη νέα χρονιά, ενώ θα είναι ιδανικό αν γίνει κατορθωτή η παραμονή και του Καρλάο τουλάχιστον για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν καλές πιθανότητες να παρουσιαστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με συμπληρωμένη την αμυντική γραμμή (αν κλείσει και ο Καρλάο) αφού πέραν από τον κεντρικό αμυντικό που είναι μια ανάσα από το να υπογράψει, θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση του Καζού που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η όλη διαδικασία για την ενίσχυση της ομάδας προχωρά και πολύ πιθανόν μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας να γίνει κατορθωτό να δώσουν το παρόν τους στην πρώτη προπόνηση 4-5 νέα αποκτήματα. Υπάρχει προχωρημένη διαδικασία και για άλλες θέσεις, όμως φαίνεται ότι πιο κοντά είναι το θέμα του κεντρικού αμυντικού με την συγκεκριμένη εκκρεμότητα να αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα.

 

sport-fm

Previous post

Και επίσημα η επιστροφή του Ζόρζε

Next post

Ο Νεκτάριος για τις μεταγραφές μας