Ποδοσφαιρο

«Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κι από την  εμφάνιση της Ομάδας μας  δήλωσε ο  Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος επεσήμανε ότι πρέπει να πετυχαίνουν  περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνουν  οι παίκτες του και πως το 4-1 έπρεπε να ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Πιο αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος με το τελικό σκορ και με αρκετά πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος με τις ευκαιρίες χάσαμε. Με όλο το σεβασμό στην Ομόνοια, το τελικό σκορ θα έπρεπε να το είχαμε από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και η Ομόνοια με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει κατάφερε να μειώσει. Πήγαμε στα αποδυτήρια με την αίσθηση ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

Η Ομόνοια αντιμετώπισε καλά το παιχνίδι στα πρώτα 15΄ στην επανάληψη. Μείναμε πιο πίσω από όσο ήθελα. Καταφέραμε να αμυνθούμε και να βγαίνουμε σε αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά καταφέρανε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε δυο γκολ. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο και την αφοσίωση των παικτών που δείχνουν να αφομοιώνουν τις νέες ιδέες.

Σκεφτόμαστε το κύπελλο με την ΑΕΚ. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, κι αν είναι δυνατό με καλές εμφανίσεις. Πρέπει όμως να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, είμαι περήφανος γι΄ αυτούς. Σήμερα ένιωσα τη δύναμη του κόσμου στο ΓΣΠ όπου έσπρωξαν την ομάδα».

Previous post

«Οι οργανωμένοι πρέπει να καταλάβουν πως είναι απαραίτητοι»

Next post

Ενόχληση στο γαστροκνήμιο ο Καρλάο