ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή, να είμαστε γενναίοι»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα ο Τόμας Ντολ στάθηκε στην ευκαιρία που έχασε ο Άλεφ, μία φάση που κατά τον ίδιο θα τέλειωνε τον αγώνα. 

Αναλυτικά: «Είδα δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν τον αγώνα. Όλοι έδωσαν τα πάντα ήταν ωραίο ντέρμπι. Χάσαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε δεύτερο γκολ για να καθαρίσουμε τον αγώνα. Σε τέτοια παιχνίδια μετράνε αυτά τα μικρά, οι μικρές λεπτομέρειες και πρέπει να μάθουμε από αυτά. Στα τελευταία λεπτά σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Ο Άλεφ με την ευκαιρία που είχε θα μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κρατάς περισσότερο την μπάλα, εμείς την χάναμε συνεχώς και δίναμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να πιέζει συνεχώς. Οπισθοχωρήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Στο τέλος όμως μπορείς να πεις ότι ο Απόλλων το άξιζε γιατί πίεζε αρκετά. Σίγουρα, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ο Απόλλωνας επίσης άξιζε σήμερα τον πόντο».

Σε ερώτηση μας για το τι χρειάζεται βελτίωση: «Είχαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και είχαμε μόνο δυόμισι μέρες για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή, να είμαστε γενναίοι. Επίσης είναι σημαντικό να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα και να είμαστε πιο ουσιαστικοί στο ένας εναντίων ενός. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον Μερκή να σκοράρει συνέχεια. Την Πέμπτη βάλαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις».

Μετά πρόσθεσε: «Εμένα μου αρέσει ως προπονητής να κρατώ την μπάλα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να κρατάς και το σκορ. Όταν χάνεις εύκολα την μπάλα, φέρνεις όλη την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή σου γι αυτό απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσαμε να κρατούσαμε την μπάλα. Σήμερα παίξαμε εναντίων του Απόλλων αύριο θα είναι με κάποιον άλλον. Δεν πρέπει να τους δίνουμε την δυνατότητα να κάνουν συνέχεια σέντρες. Θα μπορούσε να γίνει το κακό και έγινε. Σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε άλλα και να χάσουμε».

Previous post

Δουλειά για τα επόμενα

Next post

Τα στιγμιότυπα στο ματς του Τσιρείου