ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πρ. Πετρίδης: «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον για Σάβιτς»

Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου φετινού τηλεοπτικού φιλικού προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης προέβηκε σε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet, σχολιάζοντας τη συνεργασία με τον νέο τηλεοπτικό παροχέα, τον προγραμματισμό, την παρουσία του στην Αυστρία, αλλά και το ενδιαφέρον για Σάβιτς.

Για την Cablenet: «Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας. Είναι για μας πολύ σημαντική. Θέλω να συγχαρώ τους ιδιοκτήτες για τις επαφές που είχαμε και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Θα αγωνιστούμε στα φιλικά μας με τα χρώματα της Cablenet».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε κάνει έγκαιρα ποιοτικές μεταγραφές. Είναι η σειρά των παικτών να βάλουν κάτω τη δουλειά για να πετύχουμε. Έχω πληροφορηθεί τα πάντα από χθες και μπορώ να πω πως έγινε μια εντατική και μεγάλη προετοιμασία. Είναι υπερευχαριστημένος με την προετοιμασία. Δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα και αυτό σχετίζεται και με το νέο τεχνικό τιμ και τον καινούργιο γυμναστή. Ένα μικροπρόβλημα μόνο με Άλεφ και Σόουζα. Είναι κρίμα που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ συζητά και δημιουργεί θέματα. Είναι ομάδα, διανύουμε μια πάρα πολύ σκληρή προετοιμασία, άτομα του ΑΠΟΕΛ μου είπαν πως είναι η πιο σκληρή και είναι θέμα χρόνου να δέσει η ομάδα».

Για την παρουσία του στην Αυστρία: «Ήρθα να μιλήσω από κοντά γιατί πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ μας. Δικαιούμαστε 15 ξένους και θα πρέπει να ξεφορτωθεί κάποιους ο προπονητής. Όλα έχουν κυλήσει ομαλά, έγινε καλή προετοιμασία, οι καινούργιοι έδεσαν με την ομάδα αμέσως και είναι καλοί χαρακτήρες. Μένει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια, λογικά, με τη Σλόβαν. Είναι δυο 50λεπτα που θα γίνουν με δυο διαφορετικές ενδεκάδες».

Για Σάβιτς: «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον για Σάβιτς. Τον είχαμε θέσει από την αρχή της οργάνωσης για τις μεταγραφές να φέρουμε ένα κεντρικό αμυντικό. Αν όλα πάνε καλά μέχρι το βράδυ θα έχουμε κατάληξη. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να φύγουν και όχι να έρθουν παίκτες».

Previous post

Τέλος στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ζαχίντ

Next post

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»