ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πρ. Πετρίδης: «ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Fan Day που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο προπονητικό μας κέντρο. Το γραφείο Τύπου της Ομάδας μας ετοίμασε το πιο κάτω βίντεο-παρακάμετα με στιγμές από το όμορφο πρωινό, ενώ μπορείτε να δείτε δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους χορηγούς.

Το σχόλιο του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη: «Είναι ακόμη μια γιορτινή μέρα. πλησιάζουμε τον αιώνια ζωής του ΑΠΟΕΛ. έχει καθιερωθεί αυτός ο θεσμός και εύχομαι κάθε χρόνο να είναι και πιο γιορτινό με περισσότερους τίτλους σε όλα τα τμήματα ώστε να το χαίρεται ο κόσμος. Έχει σχολιαστεί και από τους επισκέπτες, έχει μια πληθώρα χορηγών και αυτό εναπόκειται στο τμήμα μάρκετιγκ το οποίο ευχαριστώ».

Για τα θετικά σχόλια των παικτών: «Είναι ένας στόχος, προσωπικός μου. προσπαθώ πάντα με όλα τα δεδομένα, να υπάρχει οικογενειακό κλίμα σε όλο το οικοδόμημα. Όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι ενωμένο, ποτέ νικημένο. Αυτό πρέπει να περάσει στον κόσμο, θέλουμε περισσότερη στήριξη με την κάρτα κι όλα αυτά. Σαν διοίκηση έχουμε κάνει τα πάντα, προσπαθούμε ακόμη. Πρέπει ο κόσμος να αγγαλιάσει την ομάδα που προσπαθεί καθημερινά. ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Previous post

Πρώτος και καλύτερος ο Μάτιτς

Next post

Η δικαίωση του Πρόδρομου