Ποδοσφαιρο

Ποταμίτης: «Πολύ καλός άνθρωπος, αγνός ΑΠΟΕΛίστας»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον Κύκκο Φωτιάδη έκανε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας Χριστόφορος Ποταμίτης.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

«Τον κύριο Κυκκο Φωτιαδη τον γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν πλέον ήταν «παλαίμαχος» παράγοντας και πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ».

Παρόλα αυτά σε κάθε αγώνα της εφηβικής μας ομάδας στο βοηθητικό του ΓΣΠ ήταν παρόν, δίπλα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Καθόταν ήσυχος σε μια καρέκλα περίπου στο κέντρο του γηπέδου, παρακολουθούσε τους αγώνες και αποχωρούσε.

Πάντα χαμογελαστός και πάντοτε πολύ ευγενικός και ήρεμος μας έδινε μέσα μέσα εμάς τους νεαρότερους και καμία συμβουλή. Θυμάμαι μια φορά που έλειψε από ένα αγώνα και με «θράσος» αστειευόμενος του έκανα «παρατήρηση», μου απολογήθηκε εξηγώντας μου μάλιστα πολύ ευγενικά τον σοβαρό λόγο που τον ανάγκασε να απουσιάσει. Ένιωσα λίγο άβολα τότε αφού αντιλήφθηκα ότι ο ίδιος ένιωθε υποχρέωση του να είναι πάντα δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας είχαμε συνηθίσει να είναι εκεί πάντα μαζί μας.

Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, αγνός ΑΠΟΕΛιστας από αυτούς που με την παρουσία τους πρόσθεσαν ένα μικρό λιθαράκι στην ένδοξη ιστορία του σωματείου μας!

Αιωνία του η μνήμη. #ΑΠΟΕΛ

Previous post

Γκμοχ: «Ήταν φανταστικός άνθρωπος και πρόεδρος ο Κύκκος»

Next post

Οι καλύτερες στιγμές των νταμπλούχων (βίντεο)