ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Πως θ’ αλλάξει η κατάσταση στην άμυνα

Το σημαντικότερο πρόβλημα που παρουσίασε μέχρι τώρα το ΑΠΟΕΛ είναι η προβληματική αμυντική λειτουργία. Το μαρτυρούν οι αριθμοί, καθώς τα 9 γκολ σε τέσσερεις αγώνες πρωταθλήματος και τα 19 συνολικά που δέχτηκε η ομάδα σε 13 αγώνες είναι στατιστικό που φωνάζει και έχει πολλά να διορθώσει ο Πάολο Τραμετσάνι στον συγκεκριμένο τομέα.

Σημαντικός λόγος που η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ είναι μέχρι τώρα προβληματική έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Καρλάο δεν έπιασε ακόμα τα στάνταρ απόδοσης που μπορεί. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός απέχει από τον καλό του εαυτό και όσο παρουσιάζεται σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν αρνητικές προεκτάσεις στην ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τους ποιοτικότερους αμυντικούς που πέρασαν ποτέ από το πρωτάθλημά μας και το θέμα είναι να βγάλει ξανά στο γήπεδο τα ηγετικά του χαρίσματα.

Ο Καρλάο έχει πλήρη επίγνωση για το γεγονός ότι δεν είναι στα καλύτερά του και δουλεύει προκειμένου να παρουσιαστεί το συντομότερο στην κατάσταση που τον θέλουν όλοι στην ομάδα. Είναι ισχυρή προσωπικότητα και αυτό τον βοηθάει πολύ στην όλη του προσπάθεια αφού δεν πτοείται από τις μέχρι τώρα μέτριες παρουσίες του και τα λάθη στα οποία υπέπεσε. Στα 32 του χρόνια θα επιχειρήσει το δικό του ποδοσφαιρικό restart για να γίνει και πάλι ο ηγέτης στα μετόπισθεν του ΑΠΟΕΛ.

sport-fm

Previous post

Απαρτία από αύριο

Next post

Εγχειρήσεις με προεκτάσεις