ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πώς να βρουν ρυθμό;

Πολλοί περισσότερα περιμέναμε από τους Εντογκαλά και Αντζίλι που για την ώρα ακόμα ψάχνονται.

Μπορεί ο Εντογκαλά να ήταν από τους διακριθέντες στο χτεσινό παιχνίδι αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα μας, ενώ  ο Αντζίλι μπήκε πολύ αργά.

Το παράδοξο και με τους δυο είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θέλει από τους δυο καθώς δεν έχει σταθερότητα στης επιλογές του.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Ελλαδίτης τεχνικός μπέρδεψε όσο μπορούσε τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τον ρόλο τους στο γήπεδο.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή ξεκίνησε και τους δυο αλλά τους έκανε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Στο παιχνίδι με την Πάφο πήρε φανέλα βασικού μόνο ο Αντζίλι με τον Εντογκαλά να μένει στον πάγκο ενώ στο χτεσινό παιχνίδι έκανε το αντίθετο. Πραγματικά μετά από τέτοια διαχείριση περιμένει κανείς ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βρουν ρυθμό και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους; Μετρούν μερικούς μήνες στον Αρχάγγελο και αν δεν παίξουν μαζεμένα παιχνίδια να αποκτήσει η ομάδα μιας συνοχή μια ομοιογένεια πώς θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε αγωνιστική ταυτότητα;

Η παραδοξότητα γίνετε ακόμα πιο μεγάλη βλέποντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη στα τρία προαναφερθέντα παιχνίδια να χρησιμοποιεί τον Βίκτωρα Κλωναρίδη πάντα σαν βασική επιλογή με τον ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να προσφέρει ούτε τα βασικά. Στην εξίσωση μπαίνει και η περίπτωση που Γιώργου Εφραίμ που σίγουρα δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς ο προπονητής μας επιμένει σε επιλογές που δεν μπορούν.

@orangeWOLF

Previous post

Έγκλημα

Next post

Ήττες που άφησαν υποσχέσεις