ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ποντάρει και στον… εγωϊσμό τους

Σαφώς και δεν έχει χαθεί οτιδήποτε για το ΑΠΟΕΛ με έξι επίσημους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς, όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» να δείξουν στο γήπεδο αντίδραση και να παρουσιαστούν με μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια.

Μπορεί να έχουν δύο ματς λιγότερα και η βαθμολογία να μην λέει την αλήθεια με τη μέχρι στιγμής παρουσία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει ΑΕΛ και Ερμή, όταν θα δώσουν αυτούς τους αγώνες. Είναι αλήθεια ότι ιδιαίτερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ έχει γίνει πολύ εντονότερη η αμφισβήτηση για την ομάδα, στοιχείο το οποίο μπορεί να επιδράσει και θετικά, με τον Γιώργο Δώνη να ποντάρει πολλά και στον εγωϊσμό των ποδοσφαιριστών του.

Αγωνιστικά όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ θα κατέλθει στο ματς με τον Απόλλωνα με πάρα πολλά προβλήματα, όμως ούτε αυτό δεν μπορεί να διαφοροποιήσει το στόχο που είναι η επιστροφή στις νίκες. Θα προκύψουν αλλαγές, κάποιες αναγκαστικές, κάποιες για λόγους τακτικής και φρεσκάρισμα από τον Γιώργο Δώνη ο οποίος έχει την προσδοκία ότι η ομάδα του θα βγάλει αντίδραση και θα αρχίσει την πορεία της αντεπίθεσης της.

Ξέρει πολύ καλά ότι μια νίκη σε μεγάλο ματς αλλάζει πολλά και φιλοδοξούν όλοι στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ότι θα τα καταφέρουν.

 

 

sport-fm

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Με τα ίδια δεδομένα

Next post

«Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως μπορεί και στη συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερος»