ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πονεμένη ιστορία

Το ότι ο Γιώργος Εφραίμ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου είναι αδιαμφισβήτητο και όποιος πει το αντίθετο δεν κατέχει το αντικείμενο.

Δυστυχώς όμως ο 31χρονος άσσος είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς, πράγμα που δεν του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει τα πλούσια ποδοσφαιρικά του χαρίσματα στο γήπεδο.

Ήρθε στην ομάδα μας το 2014 και στα πρώτα χρόνια ήταν από τους στυλοβάτες της γαλαζοκίτρινης επίθεσης. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κόντρα στον «αιώνιο» σημείωνε γκολ ενώ αξέχαστες είναι οι λόμπες και τα υπέροχα γκολ του σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αναδείχτηκε σαν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς μετρώντας 11 γκολ σε 24 αγώνες.

Από κι και πέρα όμως δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα μας, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Δύσκολα ολοκληρώνει την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και όποτε έγινε αυτό τραυματίζετε στα πρώτα παιχνίδια.

Φέτος ξεκίνησε από τις πρώτες βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη και πριν καλά καλά αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τα προκριματικά του Europa League, τέθηκε νοκ ουτ λόγο ενοχλήσεων. Από το «Μπράβο ρε Γιώργαρε» του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το γκολ στο Κόσοβο, στο ιατρικό δελτίο.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας έκανε επέκταση συμβολαίου πριν λίγους μήνες μέχρι τον Μάϊο του 2023 και ευελπιστούμε ότι για τα επόμενα τρία χρόνια που θα φορά την γαλαζοκίτρινη, να μείνει μακριά από τραυματισμούς ούτος ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

 

@orangeWOLF

Previous post

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης στο «Χωρίς VAR»

Next post

Ημέρα αποφάσεων