Ποδοσφαιρο

«Πολλοί λόγοι μας κάνουν να νιώθουμε πιο δικαιωμένοι»

“Το λένε οι αριθμοί ότι το ΑΠΟΕΛ ξέφυγε από τα κυπριακά δεδομένα. Φάνηκε ότι είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα και αξίζουμε να το παίρνουμε”, ανέφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης στο Ράδιο Πρώτο και στο συνάδελφο Πολύβιο Αλεξάνδρου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν υπάρχει ταβάνι γι’ αυτή την ομάδα και ο στόχος είναι όσο πιο ψηλά να φτάσουν.

Οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη στο Ράδιο Πρώτο: 
Χθες πανηγυρίσαμε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ένα δίκαιο, κατακτώντας το στην τελευταία αγωνιστική. Απαντήσαμε σε αρκετούς που μας αμφισβήτησαν την τελευταία χρονιά και σε αυτούς που άφησαν σκιές και υπονοούμενα. Πήραμε χθες ένα καθαρότατο παιχνίδι, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει τη δίκαιη και πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει αρκετά δικαιωμένους και ικανοποιημένους. Η δουλειά μας δεν σταματά, θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμη πιο πολύ το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να σας ρωτήσω εσάς να ανατρέξετε στο παρελθόν ανά το παγκόσμιο για να δείτε αν υπάρχει άλλη ομάδα με έξι-επτά σημαντικότητες απουσίες και στο τέλος με πανάξιο τρόπο να κατακτά το πρωτάθλημα.

Ήμασταν από το ξεκίνημα της χρονιάς με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς από το Νοέμβριο. Η Ρεάλ μαζί με τη Γιουβέντους στο 0-3 όταν προκρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όλοι έκριναν την απουσία του Ράμος στην άμυνα. Εμείς είχαμε συνεχώς αρκετές απουσίες. Όποιοι δεν του αρέσει είναι πρόβλημα του, εμείς ξέρουμε πως δουλεύουμε και τι κάνουμε στον Αρχάγγελο. Πολλοί λόγοι μας κάνουν να νιώθουμε πιο δικαιωμένοι. Και εσείς και πολλοί άλλοι αμφισβητήσατε αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο η κριτική που γινόταν και πως γινόταν, δεν το σχολιάζω αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.

Το λένε οι αριθμοί ότι το ΑΠΟΕΛ ξέφυγε από τα κυπριακά δεδομένα. Φάνηκε ότι είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα και αξίζουμε να το παίρνουμε. Με τη βοήθεια όλων να υλοποιούμε τους στόχους. Το ταβάνι μας είναι όσο πιο ψηλά να πάμε, είναι η δική μας επιδίωξη και η απαίτηση του κόσμου.
Οι στόχοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί, αφορούν και οικονομικά και υποδομές. Με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση σε θέματα οικοδομής υλοποιούμε το πλάνο μας. Όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ από εβδομάδας μετακομίζει στο νέο κτήριο. Είναι εξαιρετικό έργο, λίγες ομάδες το έχουν στην Ευρώπη. Τα οικονομικά είναι η μεγάλη πρόκληση να μπορέσουμε να έχουμε εκείνα τα αποθέματα στην εταιρεία, ούτως ώστε σε μία στραβή χρονιά να μπορούμε να πορευτούμε χωρίς μπλέξιμο. Ένας λόγος που επιτυγχάνουμε τα τελευταία χρόνια είναι το αριθμητικό και ποιοτικό ρόστερ και σε Ευρώπη και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτό όμως να ξέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ότι υπάρχει μεγάλο κόστος.
Θα ενημερώσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές για ανανέωση αλλά και αυτούς που δεν θα προχωρήσουμε σε συνεργασία μαζί τους. Είναι πιο σωστό να το μάθουν οι ίδιοι πρώτα. Αρχές Ιουνίου αρχίζουμε προετοιμασία, έχουμε μικρή χρονική περίοδος για να κάνουμε αλλαγές. Οι καλοί περιμένουν την τελευταία περίοδο για να κάνουν τις μεταγραφές τους. Θα είμαστε προσεχτικοί όσο πιο πολύ μπορούμε.

Previous post

Το πιο δύσκολο, το πιο ψυχοφθόρο αλλά και το πιο σπουδαίο!

Next post

«Θέλουμε και παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο»