ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πολλά τα προβλήματα στην… επανεκκίνηση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κληθείς να σχολιάσει και το γεγονός ότι η Ομάδα μας βρίσκεται στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έδωσε το σύνθημα ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μόνο. Σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι σημαντικό για την Ομάδα αν καταφέρει να πάρει αυτό το ματς.

Η προετοιμασία από σήμερα εισέρχεται στην τελική ευθεία. Ο Ουζουνίδης δεν μίλησε συγκεκριμένα για τα προβλήματα καθώς αρκέστηκε να πει ότι είναι πολλές οι απουσίες.

Ο Νικόλας Ιωάννου ήταν κλινήρης με ίωση και μάλλον δεν προλαβαίνει…  Οι εξετάσεις του Τάμαρι ήταν καθαρές και θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Είναι σημαντική η σημερινή μέρα για τον Ιορδανό αλλά και για τους Εφραίμ και Σόουζα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους.

Εκτός αναμένεται να είναι ο Μιχαΐλοβιτς. Είναι και ο τιμωρημένος Μάτιτς. Όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτοί που θα αγωνιστούν επιβάλλεται να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι. Πολλά πράγματα όσον αφορά την φιλοσοφία δεν θα αλλάξει ο νέος κόουτς, εξάλλου το είπε και ο ίδιος αλλά 1-2 μικροπράγματα τα οποία χαρακτήρισε σημαντικό ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να τα βάλει στην ομάδα.

Previous post

Η πίστη για το 8ο σερί

Next post

Στους 7 οι απόντες!