ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πολλά ερωτηματικά στην άμυνα

Λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ και ακόμα υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Το θέμα τερματοφύλακα έχει πάρει το δρόμο του με την υπόθεση Μιγκέλ Σίλβα να οδεύει προς την τελική διευθέτηση, ενώ για το θέμα Ουζόχο υπάρχει στάση αναμονής για το ξεκαθάρισμα με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Τα νέο θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με την άμυνα καθώς υπό τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί προκύπτουν πολλά ερωτηματικά. Ο Σάβιτς φαίνεται ότι δεν έχει πιθανότητες να πάρει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, ο Βούρος ψάχνεται για να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ο Νικόλας Ιωάννου είναι στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ και ενδεχομένως και κάποιων άλλων ομάδων στο εξωτερικό και γενικά ίσως χρειαστεί να αλλάξουν πολλά στα μετόπισθεν.

Ακόμα το σκηνικό δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει για να έχει επιλογές για την άμυνα. Ακόμα και πριν προκύψει το θέμα Σάβιτς έψαχνε για ένα κεντρικό αμυντικό, με τα νέα δεδομένα μάλλον πάει για περισσότερες κινήσεις για την αμυντική του γραμμή.

Previous post

«Ομάδα για τίτλο και ομίλους»

Next post

Κανονικά ο Σίλβα, αργούν Κλωναρίδης και Λουντέμο