ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πόλεμο στον πόλεμο των Βαρωσιωτών

Η ομάδα μας θα αποχαιρετήσει το 2015 από την 3η θέση. Έγιναν πολλά λάθη και παραλείψεις στο τελευταίο εξάμηνο που έφεραν τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή την άσχημη θέση.

Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάντιας θα πρέπει να επανορθώσουν και να κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν την ομάδα μας στο δρόμο των επιτυχιών. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα γιατί σε διαφορετική περίπτωση η χρονιά θα πάει χαμένη.

Η βαθμολογική μας θέση δεν οφείλεται μόνο στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Υπάρχουν και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που προσπαθούν να μας κάνουν τη ζημιά. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζεται από όλους τους διαιτητές σαν μια ομαδούλα της σειράς. Έρχονται μέσα στο ΓΣΠ και μας «σφάζουν» αλλά εμείς δεν λέμε τίποτα.

Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Πρέπει να χαλάσουμε τα σχέδια των Βαρωσιωτών οι οποίοι έχουν  πάρει τον απόλυτο έλεγχο στο παρασκήνιο.

Η αρρωστημένη και ψεύτικη προπαγάνδα των ανθρώπων του Πουλλαϊδη θα πρέπει να πολεμηθεί λυσσαλέα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά  σε εντεταλμένα κοράκια να κατακρεουργούν εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο εάν γίνουμε όλοι μια γροθιά.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Αρκετοί οπαδοί της ομάδας μας πιστεύουν ότι θα διορθωθούν τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ με 3-4 ποιοτικές μεταγραφές. Μακάρι να ήταν τα πράγματα τόσο απλά όμως δεν είναι. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα για να πιάσουν τόπο οι μεταγραφές.

Ο Κετσπάγια θα πρέπει να βρει την καλύτερη φόρμουλα για να αφυπνίσει τους παίκτες. Ακόμα και με αυτό το προβληματικό ρόστερ ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ο Γεωργιανός δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ που βλέπουμε δεν έχει αγωνιστικό πλάνο ούτε και πειθαρχία. Δεν γίνεται να δίνεις φανέλα βασικού σε ένα ποδοσφαιριστή (βλέπε Ντε Βινσέντι με Ερμή) ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το προηγούμενο παιχνίδι. Έτσι, δεν στέλνεις σωστά μηνύματα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να μπουν πιο αυστηροί κανόνες πειθαρχίας στα αποδυτήρια. Θέλουμε να δούμε ένα Κετσπάγια βγαλμένο από τις παλιές εποχές, που να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αυτά θα πρέπει να διορθωθούν πρώτιστα από τον τεχνικό μας. Πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα με όμικρον κεφαλαίο.

Previous post

Τα «γαλαζοκίτρινα» κάλαντα (vid)

Next post

Να αγιάσει το στόμα του!