ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ποιός απ’τους δύο;

Όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Γουίλερ δεν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του μέχρι το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς την Πέμπτη. Ακόμα και αν το ξεπεράσει όμως, ο προπονητής μας δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει. Έτσι, υπάρχουν δύο επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Πρώτα έχουμε τον Εμίλιο Ενσούε ο οποίος αγωνίστηκε αριστερά στον αγώνα με την ΕΝΠ και την Ζρίνσκι. Ο Ισπανός ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ωστόσο επιθετικά έδειχνε να αδυνατεί να βρει τον καλό του εαυτό.

Από την άλλη έχουμε τον Ζεράλδες ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας. Στον αγώνα με τους Βόσνιους έδειξε καλά στοιχεία, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δίνοντας μάλιστα και την ασίστ στον Ατζίλι.

Και οι δύο αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να βοηθούν την Ομάδα να ανεβαίνει ψηλά. Από τη μία η αξία του Ενσούε είναι γνωστή για αυτό και υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο όταν χρησιμοποιείται στην αντίθετη πλευρά. 

Από την άλλη, δεν έχουμε δει ακόμη τον Ζεράλδες στο αριστερό άκρο, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά ούτε και να κρίνουμε. Για να χρησιμοποιεί ο Ουζουνίδης τον Ενσούε για δύο συνεχόμενα παιχνίδια στα αριστερά αντί του Ζεράλδες, κάτι θα ξέρει καλύτερα.

Παρόλα αυτά, ο στόχος παραμένει ο ίδιος όποιος και να παίξει. Πρόκριση στους ομίλους!

 

 

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο

Next post

Πρόβλημα