ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πιθανή εντεκάδα με μόνο ένα ερωτηματικό

Με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρις βαθμούς που θα φέρουν την ηρεμία στην ομάδα κατεβαίνει στο αυριανό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Πάφο.

Κατά την διάρκεια της βδομάδας αναλύσαμε πολλές φορές τα σενάρια που θα είχε στο μυαλό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνοντας τις δικές μας εξηγήσεις. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα θεωρούμε ότι όλες οι θέσεις είναι κλειστές πλην του παρτενέρ του Jorge στο κέντρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε για άλλη μια φορά τον Σίλβα εκτός και αν ο Ουζόχο κριθεί απόλυτα έτοιμος για την εντεκάδα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Ενσούε, αριστερά θα δούμε τον Γούλερ ενώ στο κέντρο της άμυνας την μια θέση θα την πάρει ο Jorge με τους Σάντος, Σιέλη και Μερκή να διεκδικούν την άλλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμή δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ανουάρ δίπλα στον ΝτεΒινσέντι με τον Ζαχίντ να παίζει λίγο πιο μπροστά σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Εντογκαλά και Αζίλι θα πάρουν φανέλα βασικού για τα επιθετικά φτερά με τον Μπεν Σαχάρ να τοποθετείτε στην κορυφή της επίθεσης.

Εφραίμ και Γιένσεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι αλλά με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα εκτοπίσουν κάποιον από τους προαναφερθέντες, ενώ η τραγική εμφάνιση του Κλωναρίδη στον αγώνα με τον Ερμή θα τον αφήσει στον πάρκο.

Αν και ο Ελλαδίτης τεχνικός μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής εντούτοις θεωρούμε ότι οι επικρατέστεροι για το αυριανό αγώνα είναι οι Σίλβα, Jorge (Σάντος, Σιέλη, Μερκή), Ενσούε, Γούλερ, Ανουάρ, ΝτεΒινσέντι, Ζαχίντ, Εντογκαλά, Αζίλι και Μπεν Σαχάρ.

@orangeWOLF

Previous post

Πάντα έτοιμος

Next post

«Κακό» παράδειγμα οι Cavenaghi – Γιαννιώτας