Ποδοσφαιρο

Πετράκης: «Η Ομάδα υστερεί στα φτερά και στο κέντρο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ μας, Πετράκης Χατζηθωμάς όπου μίλησε για τη σημερινή εορταστική μέρα του ΑΠΟΕΛ καθώς και για την φετινή χρονιά.

«Νιώθουμε περήφανοι και ευλογημένοι που αγωνιστήκαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο κάθε ένας διαφορετικά γι αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ. Δεν είμαστε μόνο εμείς το ΑΠΟΕΛ επειδή παίξαμε ποδόσφαιρο αλλά και ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ.Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή στον ΑΠΟΕΛ είναι η πνοή του. Να πω μπράβο στα παιδιά του σωματείου επειδή γνωρίζω τις αντιξοότητες και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Δυστυχώς υπάρχει το οικονομικό όπου είναι ένας αρνητικός παράγοντας που δεν μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του σωματείου. Υπάρχουν οι ανθρώπου που βοηθούν οικονομικά αλλά δυστυχώς το κάνουν μόνο στο ποδόσφαιρο. Το ΑΠΟΕΛ και ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας πρέπει να νιώθει περήφανος. Ο ΑΠΟΕΛ δεν προσφέρει μόνο στον αθλητισμό, αλλά γενικά στην ιστορία. Γενικά η ιδέα του ΑΠΟΕΛ πρόσφερε στα στο τόπο».

«Εμείς ακολουθούμε την ομάδα στα παιχνίδια στην Ευρώπη. Όταν είσαι εκεί μαζί με την ομάδα νιώθεις τόσο περήφανος, νιώθεις πραγματικό δέος. Αν έλεγε κάποιος αυτά τα πράγματα πριν μερικά χρόνια ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ξεφύγει από τα Κυπριακά δεδομένα θα ήταν μόνο για αστείο. Αυτό μας κάνει περήφανους αλλά συνάμα δημιουργεί συνεχώς νέες προκλήσεις».

Για το φετινό ΑΠΟΕΛ: « Πράγματι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν δυσάρεστος και αναπάντεχος. Για μένα ήτα η πιο εύκολη χρονιά για να καταφέρουμε να πάμε παρακάτω στην Ευρώπη. Αποκλειστήκαμε καθαρά από τα δικά μας λάθη. Η ομάδα έχει υλικό αλλά δεν έχει ακόμη δέσει μεταξύ της. Όταν γίνει αυτό θα δούμε την διαφορά παιχνίδι με παιχνίδι και θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ξανά».

Για την επιθετική δυστοκία: «Στο θέμα του γκολ καθαρά χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. Χωρίς να θέλω να μειώσω τους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. Παρόλο που τα παιδιά που είναι εκεί έχουν ποιότητα. Δεν γίνεται ο Ρέζα που την περσινή χρονιά πέτυχε 20 τέρματα να μην μπορεί να σκοράρει. Κάτι άλλο συμβαίνει, κάπου αλλού το πρόβλημα και το λάθος. Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ υστερεί φέτος είναι τα φτερά και στο κέντρο. Είδαμε τις προηγούμενες χρονιές η ομάδα να είναι πολύ δυνατή στις θέσεις αυτές. Φέτος κάπου υστερεί σε αυτό τον τομέα και χρειάζεται βελτίωση. Δεν είναι μόνο θέμα επιθετικού λοιπόν».

Previous post

92 κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Θρύλου μας

Next post

Ενενηνταδυάχρονα εν μέσω προβληματισμού