ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας»

Το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι προ των πυλών και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Πάνε χρόνια τώρα που έπαψε να θυμίζει αιώνιο αλλά οι χόχοι για ακόμη μια φορά στοχεύουν και θέλουν όσο τίποτα άλλο να μας στερήσουν τη νίκη. Είναι γι αυτούς κάτι περισσότερο από πρωτάθλημα. Βέβαια είναι στο χέρι μας το παιχνίδι και από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθούν όλα. Στο πλαίσιο αυτό μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Είναι το αιώνιο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος. Έχουμε ζήσει πολλές ιδιαίτερες βδομάδες από την αρχή της σεζόν. Στο επόμενο διάστημα έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά παιχνίδια, ανά τέσσερις μέρες. Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε την προσήλωση μας για κάθε επόμενο αντίπαλο. Αυτό θα πράξουμε από αύριο όταν ο προπονητής μας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του».

Για τις επιστροφές των διεθνών:

«Ο Σάλαι μίλησε με τον προπονητή της Ουγγαρίας και εξασφάλισε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Θα αναμένουμε αύριο τους Μερκη, Εφράιμ και Ποτέ για να γνωρίζει ο προπονητής ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για το ιατρικό δελτίο:

«Είμαστε στην καλύτερη μας φάση σε σχέση με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες στο ιατρικό δελτίο. Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Βάτερμαν με τον Μιλάνοφ. Ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι για δεδομένα γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τον Λάγο:

«Είναι ένας παίκτης ο οποίος επέστρεψε σχετικά νωρίς σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, φορτώνει προπονήσεις υψηλής έντασης και θα κριθεί από τον προπονητή αν θα είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία:

«Ήταν ένα ταξίδι για το οποίο υπήρξε μια προεργασία για να πραγματοποιηθεί. Ο κ. Πετρίδης βρέθηκε για μια βδομάδα στη Βραζιλία, είχε τις συναντήσεις που προγραμματίστηκαν με προέδρους των τεσσάρων ομάδων. Θα ενημερώσουμε σχετικά για την κατάληξη όλων των επαφών που είχε ο πρόεδρος. Διαπιστώσαμε και στην πράξη πως ο ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο υπολογίζεται αλλά ότι οι δικές μας σκέψεις θα γίνουν και πράξη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι είναι μια φιλολογική συζήτηση των πραγμάτων. Είναι ένα μακροπρόθεσμο πλάνο το οποίο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί έχουν και μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο. Ανοίξαμε αυτή την πόρτα. Από τη στιγμή που υπάρξει πρόσφορο έδαφος, τότε εξέλιξη αναμένεται να προκύψει ανά πάσα στιγμή».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου και που εξ όσων αντιλαμβάνομαι είναι και δική του πρόθεση να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό δεν είναι αν υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κωνσταντίνο. Δεν θυμάμαι προσωπικά να υπάρχει τόση αναγνώριση για άλλο παίκτη από τόσες μεγάλες ομάδες, εκεί πρέπει να σταθούμε. Αυτό που συνέβηκε, τουλάχιστον και με την αντίδραση των μεγάλων ομάδων, πρέπει να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα».

Για την εισιτήρια με την Ομόνοια:

«Πέρα από τις ανάγκες της ομάδες και των οργανωμένων έχουν ήδη εκδοθεί οι λίστες προτεραιότητας. Ειδικά τα τελευταία αυτά τα 2200 εισιτήρια είναι λίγα για τους ΑΠΟΕΛίστες».

Για την προπώληση ενόψει Ρεάλ:

«Η 2η φάση ολοκληρώνεται την Τρίτη και από εκεί και πέρα θα περάσουμε στη φάση 3».

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Η απουσία του γρήγορου γκολ

Next post

Θέλει προσοχή το «ντέρμπι»...