Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Να πετύχουμε τρίτη συνεχόμενη νίκη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη μας στο «Αμμόχωστος» σημείωσε πως πάει καιρός να είναι τόσο παραγωγικός σε ευκαιρίες ο ΑΠΟΕΛ, ενώ σε ερώτηση για τα μετεγγραφικά ανέφερε πως έχει ανοίξει ήδη το κεφάλαιο ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια στο παιχνίδι με τη Δόξα κάναμε υποφερτή εμφάνιση, σήμερα ήμασταν καλοί. Ισορροπημένη, από την αρχή μέχρι το τέλος υπήρχε μια ομάδα ο ΑΠΟΕΛ που το έδειχνε ότι το ήθελε. Από την άποψη της παραγωγής ευκαιριών πάει καιρός να έχουμε γιατί πέραν από τα γκολ είχαμε δοκάρια και ευκαιρίες εντός στόχου. Από εκεί και πέρα όμως, απλά κολλήσαμε δύο νίκες. Υπάρχει ο δρόμος ακόμα για να γίνουμε ο ΑΠΟΕΛ που πρέπει και θέλει ο κόσμος του».

Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όπως είπα και πριν τη Νέα Σαλαμίνα είτε παίζουμε με τη Νέα Σαλαμίνα είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το ίδιο ήταν για εμάς. Μας ενδιαφέρει ο εαυτός μας, πρέπει να παίζουμε εμείς καλά. Αυτό θα πω και τώρα. Υπάρχουν περισσότερες μέρες για προετοιμασία αυτή τη βδομάδα σε σχέση με την προηγούμενη. Θα δούμε και τα παιδιά που έλειπαν σήμερα σε ποια κατάσταση θα είναι. Στόχος μας είναι φυσικά να κερδίσουμε και να πετύχουμε τρίτη συνεχόμενη νίκη».

Εάν έχει ανοίξει το κεφάλαιο μετεγγραφές στον ΑΠΟΕΛ: «Το ότι κοιτάζουμε το μετεγγραφικό τοπίο σαφώς, εάν υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό σιγά – σιγά θα υπάρξει, αλλά όταν προκύψει κάτι ουσιαστικό θα ενημερώσουμε».

Previous post

Απογειώθηκε

Next post

Μακάρθι: «Αν σκεφτούμε ότι δεν σκοράρουμε πολύ…»