ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Δεν μπορούμε να δώσουμε συγχαρητήρια ούτε στην διαιτησία»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος εξέφρασε παράπονα για μη τήρηση του Fair Play στο πρώτο γκολ του Απόλλωνα αλλά και στο τέταρτο και γενικότερα για τη διαιτησία.

«Το αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα κομμάτι που αναλύθηκε απ’ τους προπονητές και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο.

Θα σταθώ όμως και στις λεπτομέρειες που είπε ο κύριος Αυγουστή, και σε αυτές είναι και το πρώτο τέρμα. Είναι προς τιμήν του κ. Αυγουστή που έδωσε εντολή να βγει έξω η μπάλα, όμως ο Μάγκλιτσα σκόραρε και δεν το έκανε με τον Πολιάκοφ να είναι κάτω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε συγχαρητήρια ούτε στην διαιτησία, μιας και όπως έχουμε πληροφορηθεί το 4ο τέρμα ήταν οφσάιντ. Είναι κάποια πράγματα που διαμορφώνουν την εξέλιξη ενός αγώνα και όταν είμαστε σε σημαντικά παιχνίδια και αυτές οι αποφάσεις επηρεάζουν είτε στην αρχή είτε στην εξέλιξή του, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες.

Και γνωρίζοντας ότι υπήρξε συνάντηση από πλευράς ΚΟΠ με τους διαιτητές όπου περιμέναμε να μην δούμε σοβαρά λάθη, δυστυχώς τα είδαμε σήμερα. Διαχωρίζω το αγωνιστικό κομμάτι και την δική μας διάθεση μέσα στο γήπεδο. Θα το κρίνουν οι προπονητές. Όπως σωστά είπε ο κύριος Αυγουστή τα πράγματα κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές ήταν ανισόρροπες. Έχουμε 7 παιχνίδια, είμαστε πίσω όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Υπάρχουν ακόμη 7 αγωνιστικές. Έχω πει και άλλες φορές πως το να λέμε και να υπολογίζουμε πως ο Απόλλωνας ή ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χάσουν άλλο παιχνίδι είναι μη σεβασμός προς τις άλλες ομάδες που έχουν και τους στόχους. Υπάρχουν ακόμη 7 παιχνίδια αν ο Απόλλων πάρει τις νίκες που θέλει τότε θα του πούμε συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα».

 

Previous post

Δώνης: «Το πρωτάθλημα δεν είναι στα χέρια μας»

Next post

Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι (video)