Ειπαν... λεμεΠοδοσφαιρο

Πες τα Τάκη, πες τα…

Σε συνέντευξη του  στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active Radio (107,4 & 102,5) ο Τάκης Αντωνίου, είπε πολλές πικρές αλήθειες. Αναφέρθηκε ανάγκη το πλάνο επιλογής παικτών, προπονητών και δουλειάς της Ομάδας μας να βρει ξανά την ταυτότητά του.

Διαβάστε τι δήλωσε επί τούτου:

«Τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρχε πλάνο που δημιουργούσε κίνητρα πολύ σοβαρά όχι μόνο να κερδίζει τους εγχώριους τίτλους, αλλά να διακριθεί και στην Ευρώπη. Ήρθαν πολλοί παίκτες με αυτό τον στόχο. Να δημιουργήσουν ισχυρή ομάδα και να επωφεληθούν και οι ίδιοι. Τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί παίκτες, όταν τους ρωτούσαν γιατί επιλέξατε τον ΑΠΟΕΛ, έλεγαν «επειδή παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη». Δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε στην Ευρώπη και έρχονταν να επωφεληθούν από αυτό. Παλαιότερα υπήρχαν παίκτες που ανέβαζαν τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και επωφελούνταν μαζί του.

Πανίκος Θεοδοσίου: Εννοείται ότι τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές που έρχονταν δεν ήταν του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ; Ήταν μέτριοι;

Τάκης Αντωνίου: Κάποιοι δεν ήταν του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ, άλλοι δεν είχαν τις ίδιες φιλοδοξίες, αλλά τον επέλεγαν διότι παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ήθελαν να βγουν με ασφάλεια σε ένα όχημα που πηγαίνει κάπου, δεν ήθελαν να δημιουργήσουν το όχημα.

Πανίκος Θεοδοσίου: Δεν είχαν τη φιλοδοξία…

Τάκης Αντωνίου: Δεν είχαν τη φιλοδοξία, δεν είχαν τα κίνητρα. Φαίνεται ότι κλείνει ένας κύκλος και πρέπει να ανοίξει ένας νέος. Οι παίκτες που θα έρχονται πλέον θα πρέπει να έχουν το σοβαρό κίνητρο της αναδόμησης του ΑΠΟΕΛ. Της δημιουργίας ισχυρής ομάδας, που να μπορεί να πάρει τα σκήπτρα στο ποδόσφαιρο της Κύπρου και να διακριθεί στην Ευρώπη. Από αυτό τον φακό βλέπω πλέον την Ομάδα μας.

ΛΕΜΕ…

Αυτά είπε ο Τάκης Αντωνίου ο οποίος για πέντε δεκαετίες είναι κοντά στην Ομάδα μας και την ξέρει, ίσως καλύτερα από κάθε άλλο. Αυτό που εμείς λέμε είναι ότι επιτέλους οι διοικούντες ας ακούσουν τους παλαίμαχους και ας προχωρήσουν στην αναδόμηση του ΑΠΟΕΛ μας. Ας σταματήσουν επιτέλους τους ερασιτεχνισμούς και τον προγραμματισμό του… καφενέ.

Previous post

Επίδοση που μας πάει πολύ πίσω

Next post

Τα αρέσω του Λούκα