Ποδοσφαιρο

Περιμένουν απαντήσεις

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ είναι σε πλήρη εξέλιξη με πολλά μέτωπα να είναι ανοικτά, αφού ακόμα και το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο. Οι περιπτώσεις Μοράις και Καρλάο που είναι σε εκκρεμότητα, το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά συμβόλαια με ισχύ και για τη νέα σεζόν, αλλά και η πιθανότητα να προκύψουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν επιτρέπουν τη δημιουργία ξεκάθαρου μεταγραφικού πλάνου μέσα στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα.

Για τα θέματα ωστόσο που μπορούν να προχωρήσουν οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ τρέχουν εκεί που έχουν την σύμφωνη γνώμη του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η περίπτωση του Καζού παραμένει στο τραπέζι για το αριστερό άκρο της άμυνας, χωρίς να υπάρχει κάποια τελειωτική εξέλιξη, ενώ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο Λέο Νατέλ. Παράλληλα οι «γαλαζοκίτρινοι» βλέπουν  και άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο στόχαστρο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν και πέρσι στο κυπριακό πρωτάθλημα με αξιόλογη παρουσία, όμως ακόμα δεν έχουν προκύψει ουσιαστικές εξελίξεις για τα συγκεκριμένα θέματα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» περιμένουν στο ακουστικό για απαντήσεις από ποδοσφαιριστές στους οποίους έγιναν προτάσεις.

 

sport-fm

Previous post

Ο Καζού θέλει ΑΠΟΕΛ!

Next post

Η παρακάμερα του 27ου (video + photos)