ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Περιμένει την ευκαιρία ο Σάβιτς

Τα νέα στο ΑΠΟΕΛ για τον Βουγιαντίν Σάβιτς είναι ευχάριστα, από τη στιγμή που προπονείται κανονικά από την Παρασκευή. Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό όσον αφορά την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όμως δεν είναι δεδομένο ότι θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τη Ντουντελάνζ ο Τόμας Ντολ.

O Σέρβος κεντρικός αμυντικός, είναι εκτός δράσης τον τελευταίο ενάμιση μήνα, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών. Κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή με την Σουτζέσκα στις 30 Ιουλίου και δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Τόμας Ντολ να τον έχει στις επιλογές του για ένα ματς που θα επιλέξει τους πιο έτοιμους για να αγωνιστούν.

Ο Γερμανός προπονητής έδειξε ότι επιλέγει ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι από κάθε άποψη και έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό ματς, όπως αυτό με τη Ντουντελάνζ.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να πάρει έστω και θέση στην αποστολή ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος δουλεύει στις προπονήσεις και περιμένει τις δικές του ευκαιρίες για να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί. Εκτός απροόπτου ο Σέρβος δεν θα συμπεριληφθεί στη 18άδα του ματς με τη Ντουντελάνζ και αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο θα πάρει παράταση η επιστροφή του στη δράση.

Previous post

Η παρακάμερα της 3άρας

Next post

Οι πρεμιέρες  σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης