ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Περίεργα πράγματα…

Το τί συμβαίνει με τους προπονητές στον ΑΠΟΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

  • Πριν ένα περίπου χρόνο στο τέλος του 2019 η ομάδα μας αποδέσμευσε τον Thomas Doll και συνέχισε με τον Λούκα Χατζηλούκα. Λίγες βδομάδες αργότερα όλα έδειχναν ότι ο επόμενος προπονητής της ομάδας μας θα ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά ο Πρόδρομος Πετρίδης για δικούς του λόγους αποφάσισε να φέρει στον Αρχάγγελο τον Kare Ingebrigtsen. Ο κ. Ingebrigtsen άντεξε μερικές βδομάδες και λίγο αργότερα ήρθε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δηλαδή ο προπονητής που προοριζόταν από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ.
  • Φέτος διώχνουμε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και οι πάντες θεωρούν δεδομένο ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα κάτσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αλλά και πάλι ο κ. Πετρίδης για δικούς του λόγους επιλέγει τον Μικ Μακάρθι. Ο κ. Μακάρθι άντεξε μερικές βδομάδες και λίγο αργότερα ήρθε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, δηλαδή ο προπονητής που προοριζόταν από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ.

Πώς γίνετε όλος ο κόσμος να περιμένει συγκεκριμένο προπονητή και ξαφνικά να έρχεται κάποιος άλλος και λίγες βδομάδες αργότερα να απολύεται ο εκλεκτός της διοίκησης και να αναλαμβάνει ο προπονητής που ήταν στα αρχικά πλάνα; Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται με διαφορετικά ονόματα και τα ερωτηματικά όλο και μεγαλώνουν.

Τι πραγματικά συμβαίνει στη διοίκηση με τις επιλογές προπονητή…;

@orangeWOLF

Previous post

Καλωσόρισες Σάββα

Next post

Μόνο ο Tomas Christiansen