Ειπαν... λεμε

Περί «τελειωμένου» παίκτη ο λόγος…

Ο ξεχασμένος Βαλεντίνος Σιέλης που παίζει (;) από πέρσι σε Κορεάτικη ομάδα έκανε αναφορά σε έναν πρώην δικό μας, τον Πιέρο, ενώ έριξε και μπιχτή για το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα Ντελατόρε ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης.

Είπε: «Όσοι δεν γνωρίζουν τι επίπεδο είναι το πρωτάθλημα της Κορέας, μπορούν να κάτσουν να δουν κάποιο παιχνίδι. Εγώ δεν άκουσα κανένα να πει για τον Πιέρο ότι πήγε στην Κοπεγχάγη για τα λεφτά. Μόνο για μένα ακούω. Καταλαβαίνω ότι ακούν ότι πήγα Ασία και νομίζουν ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά. Είναι πολύ ψηλό το επίπεδο του πρωταθλήματος. Όταν ένας παίκτης πάρει μεταγραφή στην Ταϋλάνδη, τον θεωρούν τελειωμένο στην Κορέα».

Λέμε: «Μιλά ένας παίκτης που είναι σχεδόν μόνιμος τραυματίας. Αυτού που ο όρος «τελειωμένος» ποδοσφαιριστής πάει γάντι είναι σε εσένα, διότι είσαι ένας παίκτης που δεν κατάφερες ποτέ να φορέσεις φανέλα μεγάλης ομάδας και το ‘χεις καημό. Αν θυμάμαι το ‘παλμαρέ’ σου αγωνίστηκες στο αελάκι και στους μπλε χόχους, σε μεγάλη ομάδα…δεν. Οπότε άσε τα κηρύγματα για το τι κάνουν μεγάλοι αθλητές όπως ο Πιέρος που τίμησε την γαλαζοκίτρινη. Τις μπιχτές σου για τον Ντελατόρε να τις λες εκεί που σου περνά και ελπίζουμε ο παίκτης να μιλήσει στο γήπεδο και να σου απαντήσει και εσένα και πολλών άλλων».

Previous post

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο...

Next post

Ζαχίντ: Ο παίκτης αποκάλυψη!