ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας και διαφορετικής φιλοσοφίας

Για λόγους ευθιξίας υπέβαλε σήμερα την παραίτηση το μέλος της Διοίκησης Πάνος Παναγιώτου, ο οποίος συμμετειχε στο ΔΣ από το 2016 και ήταν στο νομικό τμήμα. Περίπου εδώ και ένα μήνα την παράιτηση του είχε υποβάλει και ο Χάρης Παναγίδης επίσης για λόγους ευθιξίας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Πανου Παναγιώτου:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μετά από βαθύ προβληματισμό και με μεγάλη λύπη νιώθω την ανάγκη αλλά και παράλληλα την υποχρέωση να υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου.

Η παραίτηση μου ειναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: της διαφορετικής φιλοσοφίας και της διαφωνίας μου για το θέμα του προπονητή, για τους λόγους που είχα την ευκαιρία να εξηγήσω στην έκτακτη συνεδρίαση της προηγούμενης Κυριακής, και λόγοι ευθιξίας για το κατάντημά της αγαπημένης μας ομάδας, που δεν επιτρέπουν στην συνείδησή μου άλλη επιλογή.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας και εύχομαι να ανακάμψει η ομάδα μας και να βρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Παραμένω ως απλός και αγνός στρατιώτης αλλά και αιώνια πιστός στην ιδέα του ΑΠΟΕΛ, και θα βρίσκομαι στη διάθεση της ομάδας για οποιοδήποτε θέμα της επαγγελματικής μου ειδικότητας.

Με εκτίμηση

Πάνος Παναγιώτου

Previous post

Η πίστη του Πουρσαϊτίδη

Next post

Δεν προχωρά με Κάιλ Νέισμιθ