ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πάολο συγγνώμη και ευχαριστούμε

10 Οκτωμβρίου ανακοινώνεται η πρόσληψη κάποιου Πάολο Τραμετσάνι στην ομάδα μας. Σε κάποιους ίσως να ήταν γνωστός, σε άλλους άγνωστος. Γενικά, η άποψη που υπήρχε τον Οκτώμβριο ήταν ότι η Ομάδα δεν χρειάζεται προπονητή αλλά παίχτες που να κάνουν τη διαφορά. Μέχρι εκείνο τον καιρό δεν υπήρχε εμπιστοσύνη ούτε στην ομάδα, ούτε στη διοίκηση, ούτε ότι το ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να βρει τα πατήματα του για να κυνηγήσει τον τίτλο.

Πρώτη έκπληξη που μας επεφύλασσε ο Τραμετσάνι ήταν όταν στον αγώνα με την ΑΕΛ έριξε τον Νατέλ ως αλλαγκαι θεωρείτο εκτός πλάνων για αρκετό διάστημα. Σήμερα, ο Τραμετσάνι κατάφερε να αναδείξει τον Νατέλ χρίζοντας τον βασικό και αναντικατάστατο  στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Τα πρώτα σχόλια που έγιναν σαφώς και δεν ήταν θετικά αφού ο Νατέλ από την μέρα που ήρθε στην ομάδα δεν πήρε ευκαιρίες  όμως κατάφερε να αλλάξει τις εντυπώσεις αφού πέτυχε και σπουδαία γκολ αλλά βοήθησε και σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας.

Δεύτερη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Τραμετσάνι ήταν ο Μπαλόνγκ. Ο μικρός γίγαντας ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ως επένδυση κυρίως αλλά με τα όσα είδαμε προ-Τραμετσάνι εποχή είμασταν σίγουροι ότι ο μικρός ήρθε..διακοπές. Στο πρώτο κιόλας παιχνίδι του ο Μπαλόνγκ, κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του. Τόσο η τεχνική του όσο οι πάσες και τα σουτ του δείχνουν ότι ο νεαρός σωστά θεωρείται ταλέντο και αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Αυτό πιστώνεται στον Τραμετσάνι ο οποίος εξαρχής πίστεψε σε αυτόν και επένδυσε αρκετά σε αυτόν.

Μπορούμε να γράφουμε αμέτρητες ώρες για όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Τραμετσάνι κατάφερε και παίρνει το 100% σε κάθε παιχνίδι. Τρανό παράδειγμα ο Ζαχίντ ο οποίος κατάφερε να βρει τον εαυτό του, να ανεβαίνει κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερο και να βρίσκεται εκ των κορυφαίων. Επίσης, ο «ξοφλημένος» Μερκής ο οποίος έτυχε να είναι υπό αμφισβήτηση από την αρχή της χρονιάς, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει.

Ακόμα και ο Καζού ο οποίος δεν πρόσφερε όσα περιμέναμε αφού δεν έπαιζε ποτέ στη φυσική του θέση, με την έλευση Τραμετσάνι δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάποιες θέσεις. Γενικά, όμως όλη η ομάδα είναι ανεβασμένη και αυτό πιστώνεται 100% στην έλευση Τραμετσάνι.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει το γεγονός ότι με την έλευση του Τραμετσάνι όχι μόνο η ομάδα φαίνεται πιο δεμένη και πιο υγιής αλλά ακόμα και οι φιλάθλοι συσπειρώθηκαν με την ομάδα και τη διοίκηση. Το γεγονός αυτό είναι άξιο αναφοράς αφού το έργο του Τραμετσάνι δεν αποτυπώνεται μόνο εντός γηπέδου, αλλά όπως μάθαμε από αυτόν το εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι ακόμα πιο σημαντικό για να πετύχει η ομάδα.

Εξού και οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Δόξα όπου θεώρησε πιο σημαντικό να δώσει το λόγο στον Γιώργο Κωστή. Μετά από αυτή του την κίνηση ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στα μάτια των οπαδών και όλοι όσοι τον γνωρίζουν και συνεργάζονται μαζί του φαίνεται να χαίρουν άκρα εκτίμησης προς το πρόσωπο του.

Πάολο ΣΥΓΝΩΜΗ για ότι άκουσες και για όσα θα ακούσεις.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ήρθες στην ομάδα μας και απέδειξες ότι υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα σου το πούμε σηκώνοντας το 7ο συνεχόμενο!

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

Ο Τάμαρι θα πάει... μακριά

Next post

Το μέλλον ανήκει στον Νατέλ