ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Παίρνουν Τάμαρι και μας τον αφήνουν «δανεικό»!

Δημοσιεύματα των Ελληνικών ΜΜΕ, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κάνουν λόγο για κίνηση – πρόταση του Ολυμπιακού  Πειραιώς στην Ομάδα μας για τον Μούσα Τάμαρι, ο οποίος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα…  «προβάρει τα ερυθρόλευκα».

Στις νέες αναφορές για τον 23χρονο Ιορδανό εξτρέμ και την προσπάθεια που κάνουν οι Πειραιώτες για να τον αποκτήσουν, τονίζουν ότι ο ΟΣΦΠ έχει συμφωνήσει με την πλευρά του διεθνή άσου, ο οποίος, για αυτόν τον λόγο, δεν απάντησε και στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ομάδα μας.

Ως γνωστόν ο  Τάμαρι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2021 και από τον Ιανουάριο, θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Επειδή υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο η Ομάδα μας να δώσει τον «Ιορδανό Μέσι» σε άλλη μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά  με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Κύπρο για την προπόνηση που έκαναν με τους χόχους, προσπάθησαν να κλείσουν θετικά το θέμα κάνοντας πρόταση στον Θρύλο.

Οι Ελλαδίτες συνάδελφοι αναφέρουν μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει από τώρα ο «γάμος» με τον Ολυμπιακό και ο Τάμαρι να μείνει στον «Αρχάγγελο», με την μορφή του δανεισμού.

Υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο ο Ιορδανός άσος να φορέσει από φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα, αν βέβαια οι Πειραιώτες πληρώσουν ένα λογικό ποσό για τη μεγάλη αξία του 23χρονου διεθνή.

Previous post

Έτοιμος...

Next post

Δίδυμο από τα παλιά