Ποδοσφαιρο

Ουζουνίδης: «Πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια»

Ευχαριστημένος από την 3η συνεχόμενη νίκη μας αλλά και με παράπονα που δεν τελειώσαμε πολύ πιο νωρίς το παιχνίδι, παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της νίκης με 2-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ο προπονητής της Ομάδας μας στάθηκε και στην κούραση που είχε η Ομάδα  λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και του ταξιδιού στο μακρινό Καζακστάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εβρίτη προπονητή μας:

«Το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να τους πάρουμε πολύ πιο εύκολα. Μπήκαμε πολύ καλά, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Σκοράραμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια. Μετά τα 20-25 λεπτά ανοίξαμε αρκετά το παιχνίδι, σταματήσαμε να έχουμε την κυκλοφορία που είχαμε στην αρχή.

Περισσότερο γιατί υπήρχαν οι προϋποθέσεις από την πλευρά του Τάμαρι και παίζαμε με ταχύτητα από την πλευρά του, αυτό όμως άνοιξε το παιχνίδι και δεν ήταν κάτι που το θέλαμε γιατί υπήρχε και η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Δυστυχώς χάσαμε ένα παίκτη πολύ γρήγορα. Αλλάξαμε τον σχηματισμό και χάσαμε και μια αλλαγή.

Υπήρχαν παιδιά που κάνανε το πρώτο τους παιχνίδι και είναι φυσιολογικό η ένταση και ο ρυθμός να μην είναι αυτός που θέλαμε. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε. Απλά όποτε μας δίνεται η ευκαιρία πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια γιατί όπως είδαμε και στο τέλος, μπορεί να γίνει ένα λάθος, μια κακιά στιγμή και δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, μην ξεχνάμε ότι είναι Πέμπτη-Κυριακή τα παιχνίδια, είχαμε και το ταξίδι. Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή από Ευρώπη στην Κύπρο αλλά μπήκαμε καλά, συγκεντρωμένα και αυτό κρατάω».

 

Previous post

Από τους διακριθέντες

Next post

Τα στιγμιότυπα της νίκης στο «Τάσος Μάρκου»