Ποδοσφαιρο

Ουζουνίδης με βοηθό το Νούνο!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για μια πιθανή συνεργασία ενώ την ίδια ώρα εκκρεμεί η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θεωρεί ότι ο 51χρονος προπονητής μπορεί συμβάλει καταλυτικά στο να υπάρξει άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου. Μάλιστα, η επιλογή του Ουζουνίδη φαίνεται να τυγχάνει της αποδοχής της πλειοψηφίας του κόσμου της Ομάδας.

Εάν υπάρξει αίσια κατάληξη με τις διαπραγματεύσεις, ο Εβρίτης προπονητής θα έχει για στενό του συνεργάτη τον θρυλικό Νούνο Μοράις, τον οποίο είχε και για παίκτη του στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2007-08.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τις 5 Φεβρουαρίου του 2019, όταν έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Ο Ουζουνίδης προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν μακριά από τους πάγκους να εξελιχθεί περισσότερο ως προπονητής.

Μάλιστα, είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία, όπου παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβίζιον ενώ είδε και προπονήσεις της Λεβάντε.

Previous post

Ουζουνίδης... προ των πυλών

Next post

Έρχεται αύριο για τις υπογραφές ο Ουζουνίδης