Ποδοσφαιρο

Ότι καλύτερο στην ενδεκάδα

Κάτι παραπάνω από σημαντική είναι η αγωνιστική που διανύουμε για το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα είναι κερδισμένοι ότι και να γίνει αν καταφέρουν να φύγουν από την Πάφο με το διπλό το απόγευμα της Κυριακής καθώς θα αξιοποιήσουν τις οποιεσδήποτε απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι Απόλλωνας-ΑΕΚ που θα ακολουθήσει.

Ασφαλώς και δεν θα μπουν στο γήπεδο έχοντας το μυαλό τους σε άλλο ματς, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση που πάρουν το διπλό να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου που θα δώσει το ΑΠΟΕΛ εκτός Λευκωσίας καθώς θα ακολουθήσει το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και ελπίζουν όλοι στην ομάδα ότι θα ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο που βρίσκουν μπροστά τους χωρίς απώλειες.

Όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία που βρίσκει μέχρι τώρα ενώπιον της η ομάδα του Γιώργου Δώνη για να μεγαλώσει τις αποστάσεις και να εδραιωθεί στην πρωτιά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Ελλαδίτης προπονητής θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στη διάθεση του, επαναφέροντας στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός με τον Εθνικό για να πάρουν ανάσες ξεκούρασης. Πολύ πιθανόν το ΑΠΟΕΛ να παραταχθεί με τους Πέρεθ, Νσούε, Μερκή, Πολιάκοφ, Ιωάννου (Λάγο), Μοράις, Εμπεσίλιο (Σόουζα), Ζαχίντ, Ορ (Αλωνεύτης), Σάλαϊ και Ποτέ.

 

 

sportfm

Previous post

Αποστολή με Λάγο - Χωρίς Καρλάο

Next post

Με πολλά προβλήματα στο ντέρμπι