ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Όσο γκρινιάζαμε αυτός μας λύτρωνε…

Ο Μιγκέλ Σίλβα ήρθε στην Ομάδα μας για να καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα μέχρι να επανέλθει ο Ουζόχο από τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που μας έστειλε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τις δύο αποκρούσεις πέναλτι που πραγματοποίησε και αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε.

Από το παιχνίδι με τη Καρμιώτισσα ξεκίνησε μια μουρμούρα για τον Σίλβα και μεγάλο μέρος του κόσμου τα έβαζε μαζί του για το κάθε γκολ που δεχόταν η Ομάδα μας. Στα πλείστα γκολ που δεχτήκαμε υπήρξε ολιγωρία στην άμυνα και ο Πορτογάλος έμενε εκτεθειμένος. Δυστυχώς, πρόβλημα υπάρχει γενικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και δεν φέρει ευθύνη μόνο ο 25χρονος πορτιέρο. Εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα γκολ, ίσως να είναι και ο τελευταίος που ευθύνεται.

Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι είναι ο ιδανικός τερματοφύλακας. Έχει πολλές αδυναμίες στις οποίες θέλει δουλειά. Δεν πρέπει όμως να τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ουζόχο. Τώρα αγωνίζεται ο Μιγκέλ και θα τον στηρίξουμε. Όπως μας έσωσε αυτός την περασμένη Πέμπτη στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι πραγματοποιώντας δύο αποκρούσεις, έτσι και εμείς του χρωστάμε στήριξη για όσο συνεχίσει να αγωνίζεται.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης βασίζεται ολόκληρη η χρονιά. Το κλίμα στην ομάδα πρέπει να είναι θετικό. Η γκρίνια πρέπει να σταματήσει όχι μόνο για τον Σίλβα αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν εθελοτυφλούμε στα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό και στα όσα συμβαίνουν διαχρονικά στην ομάδα. αλλά τώρα προέχει το ματς της Πέμπτης και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μόνο έτσι θα έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Κοντά σε Αμερικανούς που θα ανεβάσουν το επίπεδο

Next post

Το χαμένο ίσως να ήταν και το καλύτερο