ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Όργιο φημών για εμπλοκή Ρόη Πογιατζή-τι λέει ο ίδιος

Η προσπάθεια Πρόδρομου Πετρίδη για εξεύρεση συμπαικτών συνεχίζεται

Όπως έχουμε ενημερώσει μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και του ΣΠΟΡ FM 95.0, ο Πρόδρομος Πετρίδης αναζητεί ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ και να τη βοηθήσουν να καλύψει μέρος της ζημιάς από τη μη είσοδό της στους ομίλους της Ευρώπης.
ις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει όργιο φημών πως ένα από τα πρόσωπα που έχουν προσεγγιστεί είναι ο επιχειρηματίας με έδρα τις ΗΠΑ Ρόης Πογιατζής, που παλαιότερα είχε καταθέσει πρόταση για να καταστεί ιδιοκτήτης της υπό σύσταση εταιρείας στην Ομόνοια. Πριν αναλάβει ο Σταύρος Παπασταύρου δηλαδή. Παρόμοιες επαφές υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν και για Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Pressing» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 με Ανδρέα Βιολάρη και Λούη Νικολάου, η πλευρά του Ρόη Πογιατζή δηλώνει άγνοια για τα όσα ακούγονται και ανέφερε πως δεν υπήρξε τέτοια επαφή. Η διάψευση προέρχεται από τον ίδιο τον Ρόη Πογιατζή μετά από επικοινωνία που είχε η εκπομπή μαζί του. Πάντως πληροφορίες από διάφορες πηγές επιμένουν πως είναι ανοικτό το θέμα, ανεξάρτητα από τη διάψευση του ιδίου.

Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως η διοίκηση Πετρίδη αναζητεί επενδυτές και το κατά πόσο η προσπάθεια τελεσφορήσει θα κρίνει πολλά και για την έκβαση της σεζόν αγωνιστικά.

24sports.com.cy

Previous post

Δεν έδωσε επιπλέον επιλογές

Next post

Ποτέ ξανά