ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Όποιος αντέχει!

Ενώ στην αρχή η έλευση Τραμετσάνι έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση. Πρώτο από όλα η πειθαρχία δεν υπάρχει είτε από πλευράς παιχτών είτε από πλευράς προπονητών.  Πολλά περιστατικά που συνέβησαν στον Αρχάγγελο έδειξαν να μην βοηθούν την ομάδα στην απόκτηση ομαδικού πνεύματος. Αυτό είναι εμφανής και στο γήπεδο, αφού ο κάθε παίχτης κάνει ότι θέλει και ενεργεί ο καθένας μόνος του.

 

Το παιχνίδι αρχίζει με το σύστημα που επιθυμεί ο προπονητής. Ο Νατέλ και ο Καζού παρόλο που δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους (ή αν θέλετε βρίσκονται στα χειρότερα τους) δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Αυτό είναι καθαρά ευθύνη του προπονητή, ο οποίος δεν τους βγάζει από την 11άδα με αποτέλεσμα η ομάδα να.. παραπαίει. Οι αλλαγές του προπονητή σε πολλές περιπτώσεις δεν βοηθούν την ομάδα, αφού ο προπονητής επιλέγει να κάνει αλλαγές στο τελευταίο 20λεπτο με αποτέλεσμα οι παίχτες  να μην μπαίνουν στο «κλίμα» του παιχνιδιού. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις οι αλλαγές βοηθούν την ομάδα να σκοράρει και να παίρνει αποτέλεσμα, παρόλα αυτά εκεί που… βράζει το σίδερο  είναι αργά!

 

Μπορεί να επιρρίπτονται ευθύνες στον Τραμετσάνι και δικαιολογημένα, όμως η ομάδα το μόνο που χρειάζεται ΤΩΡΑ τη στήριξη μας σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες. Τώρα είναι η ώρα να επαναφέρουμε την ομάδα μας! ΜΟΝΟ ο κόσμος μπορεί να την βοηθήσει για το 7ο συνεχόμενο. Άστε τη μουρμούρα, τα νεύρα, τα μεγάλα λόγια! Στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε ΑΠΟΕΛ.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.

 

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

Αρνητικές επιδόσεις

Next post

Κάναμε τους «μάντηες», μάγκες!