ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ολοένα και πιο κοντά στην Ιταλία…

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες για αποχώρηση του Νικόλα Ιωάννου. Η Μπρέσια φαίνεται πως δεν μένει στα λόγια και επιθυμεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Είναι εξάλλου μια πολύ ποιοτική λύση για τους Ιταλούς, που θα αγωνίζονται στην Serie B.

Το πλάνο των Ιταλών λέει να δουλέψει για μια σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και να βοηθήσει την ομάδα για να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Serie A, όπου εκεί θα είναι πιο έμπειρος και έτοιμος, ενώ θα κρίνουν αν αξίζει η αγορά του. Το τι θα πράξει όμως η Μπρέσια δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας.

Ως εκ τούτου αυτό που έχει σημασία είναι η πρόταση για τον Νικόλα. Αυτή προνοεί 200 χιλιάδες ενοίκιο και άλλες 800 για την option αγοράς στο τέλος του χρόνου. Προσωπικά θεωρώ την πρόταση καλή και συμφέρουσα για την ομάδα μας. Όχι μόνο βάζεις 200 χιλιάδες στο ταμείο σου, αλλά εξοικονομείς και το συμβόλαιο του Νικόλα, που δεν είναι μικρό!! Άρα με ένα ποσό κοντά στις μισό εκατομμύριο μπορείς να κινηθείς για δυο ποδοσφαιριστές… Ταυτόχρονα αν ικανοποιήσει ο Νικ, τότε θα βάλουμε στο ταμείο μας άλλες 800 χιλιάδες.

Γενικότερα η εξέλιξη με την Μπρέσια συμφέρει τόσο εμάς, όσο και τον Νικ (τον οποίο φέτος είμαστε έτοιμοι να κάψουμε σαν χαρτί, βάζοντας τον βασικό αριστερό μπακ). Γι’ αυτό αν τελεσφορήσει θα είναι σημαντικό, σε μια περίοδο που και το ρευστό το έχουμε ανάγκη, και την ενίσχυση…

Naranjo

Previous post

Ελεύθερος

Next post

Καταστροφή της επένδυσης;