ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Όλα τα δεδομένα για Τάμαρι

Το ξέρουν καλά στον Αρχάγγελο οι της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ. Ότι, όσο δεν βάζει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο ο Μούσα Τάμαρι, είναι ιδιαίτερα υπαρκτό το ενδεχόμενο να μην είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ή αν θα είναι τότε να αποτελέσει την τελευταία του.

Κάθε άλλο παρά τυχαία, εκφράστηκε η επιθυμία ης διοίκησης να δέσει τον ποδοσφαιριστή με μία άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία ακόμα δεν έτυχε καμίας απήχησης.

Ταυτόχρονα όμως, είναι γεγονός, ότι ο Ιορδανός αποτελεί σημείο αναφοράς για ομάδες από το εξωτερικό που θέλουν μάλιστα να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η ομάδα στην οποία ανήκει (βλέπε ΑΠΟΕΛ) όσο δεν διασφαλίζει τον ποδοσφαιριστή, θα βρεθεί στη θέση να τον διαπραγματευθεί.

Γίνεται μάλιστα (ανεπίσημα) λόγος για ενδιαφέρον από αρκετούς μάνατζερ από την Κύπρο και το εξωτερικό που επιθυμούν να φέρουν μία καλή πρόταση για να την συζητήσει και να είναι δυνατόν, να την δεχθεί η διοίκηση.

Υπάρχουν όμως κάποια ξεκάθαρα δεδομένα, για να επιτευχθεί η μετακίνηση του Τάμαρι σε άλλη ομάδα.

1.Ο ποδοσφαιριστής να είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της επόμενης ομάδας και του πρωταθλήματος που συμμετέχει. Μπορεί η Κύπρος να μην τον ικανοποιεί απόλυτα, αλλά είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες διαβίωσης του και από το γεγονός, ότι ανήκει σε μία ομάδα της οποίας είναι αστέρι.

2. Το ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσει τον Τάμαρι αν δεν ικανοποιηθεί από το οικονομικό μέρος της πρότασης. Ακόμα και αν δεν υπογράψει νέα συνεργασία μαζί του, πάλι θα εξαντλήσει το συμβόλαιο, αν π.χ έρθει μία πρόταση η οποία θα είναι μακριά από τις λογικές απαιτήσεις.

Θυμίζουμε ότι η σημερινή διοίκηση, είχε πληρώσει κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, για να τον αποκτήσει, ενώ διά μέσου  της παρουσίας του εκτόξευσε την αξία του επειδή είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό θα πρέπει να έχουν στο μυαλό οι μάνατζερ που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη μεταγραφή του και να ενημερώνουν σωστά τους επίδοξους αγοραστές.

Η θέση μάλιστα της διοίκησης, είναι ότι ανεξάρτητα από τις οικονομικές ανάγκες, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκατατεθεί στην πώληση του Ιορδανού χωρίς να έρθει μία δελεαστική πρόταση.

Απλά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, συγκεκριμένο νούμερο (βλέπε αριθμός) χρημάτων που θεωρείται ιδανικό για να μπει σε συζητήσεις.

Ξέρουν όμως στο ΑΠΟΕΛ, ότι ενδεχόμενη παραχώρηση του Μούσα Τάμαρι, θα πρέπει να αναπληρωθεί με αντίστοιχο ποδοσφαιριστή που σημαίνει γερό οικονομικό άνοιγμα για να βρεθεί.

 

Μιχάλης Παπαγεωργίου

Previous post

Προκύπτουν ζόρια...

Next post

Προβλήματα, εκκρεμότητες και προγραμματισμός