ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Όλα ανοικτά για Ζαχίντ

Δεν θα βρίσκεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στον Αρχάγγελο ο Γκαγιάς Ζαχίντ, παρά το γεγονός ότι δεν θα παραταθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου.

Ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες ποδοσφαιριστής, ζήτησε να μεταβεί στη Νορβηγία για να δει τους δικούς του και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όπως είναι γνωστό, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ζαχίντ υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις μέχρι τον Μάιο του 2021, ωστόσο έχει ανοίξει μια κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές με ανοικτή ατζέντα προκειμένου να συζητηθούν όλα όσα αφορούν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Το θέμα Ζαχίντ σχολίασε μιλώντας χθες στον Super Sport FM 04.0 o εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος όταν αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι είναι ποδοσφαιριστής που διατηρεί συμβόλαιο με ψηλές απολαβές, όπου ανέφερε τα εξής: «Το θέμα των ψηλών συμβολαίων το διαχειρίζεται η ομάδα γενικά».

Για το κατά πόσο στην κουβέντα που γίνεται, μπαίνει και το σενάριο για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ο ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ είπε: «Όλα είναι εκεί. Η γενικότερη φιλοσοφία είναι αυτό που υπάρχει ως αντίχτυπος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν την έχει ανακαλύψει το ΑΠΟΕΛ».

Η ιδανικότερη εξέλιξη για τους γαλαζοκίτρινους είναι να κρατήσουν τον Ζαχίντ με συμβόλαιο μεγαλύτερο του ενός χρόνου, αλλά και με καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και είναι σημαντικό να προκύψει ξεκαθάρισμα το συντομότερο δυνατόν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει κανονικά τον Ζαχίντ για τη νέα χρονιά, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα τον έχει στη διάθεσή του.

Previous post

Εκτός αποστολής ο Κλωναρίδης

Next post

Σίλβα ο εκλεκτός για τον «άσσο»