ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι τρεις που ξεχώρισαν

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ομάδα μας λοιπόν. Κρατήσαμε και το μηδέν παθητικό για ακόμα ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Σίλβα να αποσοβεί τον κίνδυνο να παραβιαστεί η εστία του σε αρκετές περιπτώσεις.

Η ομάδα δεν είχε την απόδοση που είχε στο ματς με την Καϊσάρ. Βέβαια, η εντεκάδα είχε αρκετές αλλαγές. Οι ποδοσφαιριστές μας κατά διαστήματα έριχναν τους ρυθμούς με αποτέλεσμα η Ένωση να μας πιέσει χωρίς όμως να κινδυνέψουμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης γιατί το είδαμε και στο παιχνίδι με την αελ όπου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κινδυνεύσαμε να δεχτούμε γκολ.

Θετικό το πρώτο δείγμα του Αρτούρ Ζόρζε ο οποίος αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο. Ο Πορτογάλος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας. Φαίνεται όμως ότι χρειάζεται χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος και να βοηθήσει ουσιαστικά.

Πολύ καλός και ο Ζεράλδες ο οποίος επίσης αγωνίστηκε όλο το παιχνίδι. Γρήγορος, ομαδικός, ολοκληρωμένος ακραίος οπισθοφύλακας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος.

Ο Νουχίου ξεκίνησε κι αυτός βασικός και έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο. Δείχνει να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία θα φανούν χρήσιμα στην Ομάδα μας. Έτρεξε και πίεσε αρκετά και έπαιξε με πλάτη σε πολλές περιπτώσεις. Δεν ευτύχησε να σκοράρει αν και είχε δύο ευκαιρίες.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής που να πήρε άριστα, παρ’ όλα αυτά υπήρχαν μερικοί που ξεχώρισαν λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ζαχίντ

Ο Νορβηγός ακόμα και χωρίς να φτάσει στο 100% της απόδοσης του έκανε ένα καλό παιχνίδι σκοράροντας και τα δύο γκολ της Ομάδας μας. Για ακόμα ένα παιχνίδι μοίραζε τη μπάλα όπως ο ίδιος ξέρει και βοηθούσε την Ομάδα μας να εκδηλώσει επιθετικές ενέργειες. Είναι σίγουρα από τους πιο φορμαρισμένους παίχτες της Ομάδας μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα από αυτόν.

Τάμαρι

Η περίπτωση του Ιορδανού είναι ιδιάζουσα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλός. Όταν συνηθίσεις ένα ποδοσφαιριστή της κλάσης του Τάμαρι να μην αποδίδει τότε μόλις αποδώσει στο 50% ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Ειδικά ο Ιορδανός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν απλά μέτριος αλλά κακός. Παρ’ όλο που δεν έφτασε ούτε αυτός στο 100% της απόδοσης του ήταν ο πιο επικίνδυνος παίχτης της Ομάδας μας. Χαρακτηριστική η οδηγία του Μαρίνου Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας λέγοντας τους να ψάχνουν συνεχώς τον Ιορδανό. Ο Μούσα περνούσε τους αμυντικούς της Ένωσης σαν σταματημένους και δημιούργησε τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Στο σημερνό παιχνίδι ήταν πολύ ορεξάτος σε σύγκριση με τα προηγούμενα που ήταν προκλητικά αδιάφορος. Έπαιξε και στα δύο επιθετικά άκρα και στο 72’ με εξαιρετική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζαχίντ. Ο ταχύτατος Τάμαρι όταν είναι στη μέρα του μπορεί να κάνει θαύματα και περιμένουμε να επανέλθει σε υψηλές πτήσεις.

Ανουάρ

Δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι. Δεν ήταν ο Ανουάρ του Καζακστάν. Κι όμως ήταν ο ποδοσφαιριστής που κρατούσε το κέντρο της Ομάδας μας. Είναι γεγονός ότι ένας παίχτης με τις ικανότητες του Μαροκινού όσο χαλαρά και να παίξει θα ξεχωρίσει και πάλι. Ο 25χρονος κατέγραψε ακόμα ένα 90λεπτο με τα χρώματα της Ομάδας μας και αυτό σίγουρα θα τον βοηθήσει για την συνέχεια. Έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι ήταν ο παίχτης που έλειπε και ο «Ούζου» ποντάρει πολλά σε αυτόν.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Ζαχίντ: «Λατρεύω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Εξαιρετικοί στην αρχή, επιπόλαιοι στην συνέχεια (φώτος)