ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι θέσεις στις οποίες η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία

Σε τρεις εβδομάδες, με το ξεκίνημα Ιουλίου ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει ν’ αρχίσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρά την μεγάλη μείωση του προϋπολογισμού, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια της κυριαρχίας τους, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ξανά μια ισχυρή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που η αμοιβή τους δεν θα είναι… εξωπραγματική και δυσανάλογη της προσφοράς αλλά και της αξίας τους.

Υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το τεχνικό επιτελείο του εργάζονται καθημερινά για να βρουν τις καλύτερες υπό τις περιστάσεις λύσεις στα πολλά κενά και τις αδυναμίες που υπήρχαν στην σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός πιστεύει στην ικανότητα του ίδιου και των συνεργατών του να φέρουν στον ΑΠΟΕΛ παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και θα δώσουν στον Θρύλο την χαμένη λάμψη και αίγλη του, έστω και με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει οπωσδήποτε στην ενίσχυση του με τουλάχιστον 7-8 ακόμα παίκτες, αριθμός που θα μεγαλώσει με την προσθήκη ακόμα 3-4 παικτών ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν με τους παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δεδομένη η παραμονή τους και στη νέα σεζόν.

 Οι 7 απαραίτητοι

Απαραίτητη είναι λοιπόν η απόκτηση δυο τερματοφυλάκων, ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, δύο μέσων και δύο επιθετικών, ένας ως σέντερ φορ και ένας ακόμα για τα «φτερά»…

Οι πιο πάνω προσθήκες κρίνονται «εκ των ων ουκ άνευ», δηλαδή εντελώς απαραίτητες, αφού υπάρχουν κενά στις αντίστοιχες θέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι προς το παρόν ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Ραφαέλ Σάντος. Επίσης επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με το νεαρό αμυντικό Κωνσταντίνο Αποστολάκη.

Όλα δείχνουν ότι συμφώνησε και ο Ελληνοβέλγος Βίκτωρ Κλωναρίδης. Οι δύο τελευταίοι δεν ανακοινώθηκαν ακόμα λόγω του ότι έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους (Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα).

 

Previous post

Από οικονομικές «συμπληγάδες» ο προγραμματισμός

Next post

Δεν χωράει στο νέο πλάνο ο Ντε Βινσέτι