Ποδοσφαιρο

Οι σκέψεις του Μπαλταζάρ

Η απουσία των Τάμαρι και Νσούε για αρκετές μέρες από τις προπονήσεις «πονοκεφαλιάζει» τον Μπρούνο Μπαλταζάρ ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κάνει διάφορες σκέψεις και έχει εναλλακτικό πλάνο στην περίπτωση που προτιμήσει να μην τους χρησιμοποιήσει. Η απουσία τους από τις προπονήσεις και η κόπωση που κουβαλούν από τις συμμετοχές αλλά και τα ταξίδια είναι παράμετροι που λαμβάνει υπόψη ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών κατά πόσο θα τους ρίξει στην ενδεκάδα ή αν θα προτιμήσει να τους κρατήσει στον πάγκο, δίνοντάς τους τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

Μάλλον με τη Δόξα

Το πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Καζού, ο οποίος χάνει τον αγώνα με τον Ερμή ενώ πολύ πιθανόν να μην χρησιμοποιηθεί ούτε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αν και η θλάση που τον ταλαιπωρεί είναι ελαφριάς μορφής, δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί να επιστρέψει στη δράση ο Βραζιλιάνος αριστερός ακραίος αμυντικός. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η επιστροφή του στη δράση θα μπορεί να γίνει στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς, με αντίπαλο τη Δόξα στις 23 Σεπτεμβρίου. Θέση βασικού στα επόμενα ματς θα πάρει ο Νικόλας Ιωάννου και όταν είναι διαθέσιμοι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν με τις ίδιες πιθανότητες τη θέση.

Έξι σερί επιτυχίες

Το ΑΠΟΕΛ συνήθως τα καταφέρνει στις πρεμιέρες του στο πρωτάθλημα μετρώντας έξι σερί νίκες τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα επικράτησε της ΕΝΠ με 5-0 και 3-0 αντίστοιχα τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014, με 2-0 της ΑΕΚ το 2014-2015, με 5-1 και 3-0 του Ερμή το 2015-2016 και το 2016-2017 και με 4-1 πέρσι της Νέας Σαλαμίνας.

 

 

 

sport-fm

Previous post

Και πάλι ατομικό ο Καζού

Next post

Η ανάγκη «απεξάρτησης» από τον Μοράις