ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Οι σκέψεις για Τάμαρι

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση ο Μούσα Τάμαρι, για τον οποίο εκφράζονται εκτιμήσεις ότι το πέρασμα του από το κυπριακό πρωτάθλημα θα είναι σύντομο. Ο Ιορδανός είναι αλήθεια ότι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, όμως δεν είναι τόσο απλό να τον αφήσει το ΑΠΟΕΛ να φύγει στο μέσο της περιόδου. Βεβαίως όλα κρίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις από το οικονομικό.

Στους γαλαζοκίτρινους θέλουν τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς να παραμείνει καθώς αποτελεί μια σπουδαία μονάδα που είναι εκ’ των πραγμάτων αδύνατον να αναπληρωθεί στο μέσο της χρονιάς. Από την άλλη αν η οποιαδήποτε πρόταση έρθει είναι άκρως δελεαστική δεν είναι εύκολο να την απορρίψουν. Η τάση που υπάρχει είναι να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής και να προκύψει οποιοδήποτε θέμα παραχώρησης του το καλοκαίρι, ελπίζοντας μέχρι τότε η αγοραστική του αξία θα εκτοξευτεί σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάμαρι θα παίξει στο ντέρμπι με την Ομόνοια και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ερμή και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του που έχει υποχρεώσεις στο ασιατικό κύπελλο. Αναλόγως της πορείας της Εθνικής Ιορδανίας θα καθοριστεί πότε θα επιστρέψει στην Κύπρο και στις υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων.

 

sport-fm

Previous post

Εξελίξεις στα μεταγραφικά από εβδομάδας

Next post

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Άλεξ