ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Οι προσδοκίες από τους τρεις επιθετικούς

Το ρόστερ έκλεισε με τη φυγή Σάλαϊ και την προσθήκη του Κασίνι. Αν δεν προκύψει κάτι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου με κάποιον άνεργο, τότε πλην μίας ακόμα αποχώρησης για να διαμορφωθεί ο 15μελής κατάλογος Α δεν προβλέπεται κάτι άλλο.

Τα τελευταία χρόνια, κρίνεται η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ανάλογα με την επίδοση στη γραμμή κρούσης. Θυμίζουμε τον Καβενάγκι και τον Πιέρο που είχαν τεράστια συμβολή αλλά και πέρσι ήταν σημαντική η βοήθεια από τους δύο κλασικούς επιθετικούς που άρχισαν το πρωτάθλημα και ήταν ο Ποτέ με τα 11 γκολ και ο Ντε Καμάργκο με τα 15 συν τα 4 γκολ του Ντελατόρε, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο.

Φέτος το ρόστερ θα στηριχθεί σε τρεις φορ. Στο Ντελατόρε στο Ρέζα και στον Μπαλόγκ. Ο  Βραζιλιάνος είναι ο πιο γνωστός λόγω της περσινής του παρουσίας, ενώ ο Ιρανός που ήρθε σαν το μεγάλο όνομα θα πρέπει να επιβεβαιώσει όλο το θόρυβο που ξεσήκωσε η μεταγραφή του.

Όσο για το νεαρό Ούγγρο, δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, αλλά αν καταφέρει να βγει καλή επιλογή, τότε ακόμα καλύτερα για την ομάδα.
Σύμφωνα με το βιογραφικό των τριών φορ, το βάρος πέφτει στο δίδυμο Ρέζα-Ντελατόρε και αν φτάσουν σε ένα αριθμό κοντά στα 30 γκολ και οι δύο, τότε θα πρόκειται για καλό απολογισμό.

Τον επιθετικό απολογισμό θα κρίνουν βέβαια και όσοι θα κληθούν να στηρίξουν τους σέντερ φορ. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ζαχίντ είχε απίστευτη επίδοση στις ασίστ πέρα από τα 10 γκολ που πέτυχε, ενώ ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα πρέπει να φθάσει τα στατιστικά του Εμπεσίλιο, ο οποίος στο πρωτάθλημα πέτυχε 9 γκολ και είχε με τη σειρά του πολύ καλή συμμετοχή στη συνολική επίδοση με τις δικές του ασίστ.

Ζητείται λοιπόν η καλύτερη δυνατή επίδοση από τους σέντερ φορ που πήραν θέση στο ρόστερ για να μπορέσει και φέτος η ομάδα να μείνει στην κορυφή.

Μιχάλης Παπαγεωργίου sportfm

season tickets 2019-2020
Previous post

H παραφιλολογία δεν βοηθά

Next post

Διαλλακτικός ο Ορ