Τα ΜΜΕ για 'μας

Οι παίκτες προ των ευθυνών τους

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θα πω κάποια πράγματα που ίσως δεν αρέσουν. Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε πολλά. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οφείλω να τονίσω πως όλοι πρέπει να δίνουμε το 100% και να δείχνουμε το πάθος για να παίρνουμε τις νίκες».

Λόγια του Πραξιτέλη Βούρου δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 με τον Εθνικό στο Δασάκι σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του θέτοντας ορισμένους συμπαίκτες του προ των ευθυνών τους. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Βούρος είπε πως μερικοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν δίνουν το άπαν των δυνάμεων τους στα παιχνίδια της ομάδας.

Ενδεχομένως αν του δινόταν η ευκαιρία να μιλήσει σήμερα να μην έλεγε το ίδιο. Με την ένταση ενός αγώνα και την στεναχώρια του αποτελέσματος δεν θέλει και πολύ να πεις την αλήθεια.

Και ο Βούρος είπε την αλήθεια. Είπε αυτό που βλέπουν (και) οι χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές χωρίς πάθος, ένταση και διάθεση να βάλουν το πόδι στη «φωτιά».

Ενδεχομένως κάποιοι συμπαίκτες του Βούρου αν διάβασαν τις δηλώσεις του Ελλαδίτη να τον στραβοκοίταζαν την επόμενη μέρα στον «Αρχάγγελο». Ίσως, όντως, σε κάποιους (εντός αποδυτηρίων) να μην άρεσαν οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του ΑΠΟΕΛ.

Όμως, ποιους να ενοχλήσουν, Πραξιτέλη Βούρο; Μάλλον αυτούς που όντως δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί και αυτούς που δεν δίνουν όχι το 100% των δυνάμεων τους, αλλά ούτε το 80%.

Previous post

Εκφράζεται αισιοδοξία για τον Μπιόρν Σιγκούρνταρσον

Next post

Τα βρήκε και έρχεται