ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Οι παίκτες που χάρηκαν με την απομάκρυνση Ουζουνίδη»

Η Ισραηλινή  ιστοσελίδα «sport1.maariv.co.il», παραθέτει εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την κόντρα που είχαν οι δύο Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές μας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, λίγο πριν το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής  και της Δόξας, οι Μπεν Σαχάρ και Ατζίλι ζήτησαν να μην αγωνιστούν για θρησκευτικούς λόγους (την συγκεκριμένη μέρα υπήρχε ισραηλινή εορτή), αίτημα το οποίο αποδέχτηκε η διοίκηση, όχι όμως ο Ελλαδίτης προπονητής.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό το παιχνίδι δεν διεξήχθη καθώς η UEFA ζήτησε το ΓΣΠ δύο 24ωρα πριν το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πιο χαρούμενοι απ’ όλους στον ΑΠΟΕΛ με την απόφαση απομάκρυνσης του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι οι Μπεν Σαχάρ και Ατζίλι», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα πως πιθανόν να υπήρξε ρήξη στις σχέσεις των δύο παικτών με τον Ουζουνίδη.

Όσον αφορά στον Ατζίλι, θυμίζουμε πως μια αγωνιστική αργότερα, αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή από τον Ελλαδίτη τεχνικό (στο παιχνίδι με τον Ερμή) και τιμωρήθηκε από το Δ.Σ. με πρόστιμο.

 

Previous post

Η ώρα του Ουζόχο

Next post

Τ. Αντωνίου: «Ανάγκη για αναδόμηση του συστήματος...»