ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι ηγέτες του θα τον ανεβάσουν επίπεδο

Από τους σημαντικούς λόγους που το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε ακόμα να κάνει πειστικές εμφανίσεις είναι και το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές βαρόμετρο όπως οι Γκάγιας Ζαχίντ και Τόμας Ντε Βινσέντι είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν στο παρελθόν ότι έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο για να αρχίσουν να παίρνουν την ομάδα πάνω τους. Είναι ίσως και θέμα ψυχολογίας όχι μόνο για τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά γενικότερα για όλη την ομάδα να αρχίσει να πιστεύει και πάλι ο καθένας στον εαυτό του για να αρχίσει η ομάδα την ανοδική της πορεία αν είναι δυνατόν από τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΠ.

Με ανεβασμένους τους Ζαχίντ και Ντε Βινσέντι το ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει επίπεδο και ο Γιώργος Κωστή περιμένει και από τους δύο να ανεβάσουν απόδοση και να έχουν και πάλι ηγετική παρουσία στην ομάδα. Στην καλή τους μέρα μπορούν όχι απλά να κάνουν τη διαφορά αλλά και να ανεβάσουν την απόδοση όλης της ομάδας.

Κατά γενική ομολογία ένας από τους σημαντικούς λόγους αν και δεν είναι ο μοναδικός που το ΑΠΟΕΛ ακόμα δεν έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις έχει να κάνει με την απόδοση των δύο ποδοσφαιριστών, ωστόσο στην ομάδα υπάρχει σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν όπως πρέπει και θα ανεβάσουν στροφές για να αποτελέσουν σπουδαίες μονάδες στην προσπάθεια ανάκαμψης και υλοποίησης των στόχων των γαλαζοκιτρίνων.

 

sport-fm

 

 

 

 

Previous post

«Ευελπιστούμε σε σταδιακή βελτίωση»

Next post

Τα νεότερα από τον «Αρχάγγελο»