ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι εκκρεμότητες που παραμένουν στο ρόστερ…

Με αφορμή και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου προκύπτει μεγάλο ερωτηματικό ως προς το τι θα απογίνουν οι παίκτες που βρίσκονται ακόμη στον Αρχάγγελο αλλά δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη .Παίκτες σαν τον Λαφράνς, τον Γιάκολιτς, τον Ιτάλο και τον Μιχαίλοβιτς που κανένας από τους τέσσερις δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Αν και για τον Λαφράνς στο ξεκίνημα τις μεταγραφικής περιόδου υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Πάφου εντούτοις η περίπτωση του ναυάγησε. Επίσης, ο ίδιος παίκτης ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό με τον Χριστόφορο Τορναρίτη να τον θέλει στην ομάδα είτε δανεικό είτε με ελευθέρα αλλά και πάλι οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Το πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή είναι ο ποδοσφαιριστή από την Αϊτή να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τον Γενάρη ή αν αλλάξει κάτι να παραχωρηθεί ως δανεικός εκ νέου.

Ο επόμενος «πονοκέφαλος» ακούει στο όνομα Αντόνιο Γιάκολιτς αφού και αυτός «πατάει» πάνω στο συμβόλαιο του και ουσιαστικά πληρώνεται για να κάθεται. Για τον Πολωνό, υπήρξε ενδιαφέρον και από ομάδες της Βουλγαρίας και της Πολωνίας αλλά της απέρριψε αφού πουθενά δεν θα βρει συμβόλαιο σαν και αυτό που διατηρεί με το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει και για αυτόν η πιθανότητα να παραχωρηθεί δανεικός ή στην καλύτερη να συμφωνήσει με κάποια ομάδα και να απαλλαχθούμε από ένα εξίσου μεγάλο συμβόλαιο.

Ο γνωστός σε λίγους Ιτάλο ήρθε πέρσι από την Βραζιλία ως κίνηση επένδυση από τον Μάκη και δόθηκε δανεικός στην Δόξα που ούτε και εκεί κατάφερε να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του ΘΡΥΛΟΥ (Είχε 17 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ στο πρωτάθλημα) . Φυσικά, δεν του δόθηκε και ποτέ η ευκαιρία να αγωνιστεί με τα «γαλαζοκίτρινα» αφού έκανε μόνο λίγες προπονήσεις και μετακόμισε στην ομάδα της Κατωκοπίας. Ο Βραζιλιάνος μάλλον και αυτός θα αποχωρήσει από την Ομάδα μας.

Ο λόγος τώρα για τον Μιχαίλοβιτς, ένα από τους βασικότερους παίκτες πέρσι που φέτος όμως βρίσκεται με το ενάμισι πόδι έξω από τον Αρχάγγελο. Ο Σέρβος, ενημερώθηκε μετά από το παιχνίδι με τη Αελ ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή μας και πλέον το προσπαθεί μαζί με τον μάνατζερ του για να βρει ομάδα.

Τέλος, στο ίδιο μήκος και πλάτος κινείται και η περίπτωση του Σάβιτς που προς το παρών περιμένει κάποια πρόταση που θα ικανοποιήσει και τον ίδιο ουτοσώστε να φύγει μία και καλή από την Ομάδα μας αφού το θέμα του έχει κουράσει εδώ και καιρό. Ο Σέρβος όπως και ο Γιάκολιτς δεν καίγονται να αποχωρήσουν από τον Αρχάγγελο αφού δεν βρίσκουν πουθενά αλλού τα χρήματα που παίρνουν. Είχε και αυτός με την σειρά του κάποιες προτάσεις από την Σερβία και την Ελλάδα αλλά της απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη αφού οι οικονομικές του απολαβές είναι αρκετά υψηλές. Ελπίζουμε να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα για τον υψηλόσωμο αμυντικό για να απαλλαχτεί η διοίκηση από το «παχουλό» συμβόλαιο του.

Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, ο προγραμματισμός είναι γεμάτος εκπλήξεις και απρόβλεπτες κινήσεις. Έχουν γίνει αρκετά λάθη όσο αφορά το «χτίσιμο» του νέου ΑΠΟΕΛ άλλα ευελπιστούμε αυτές οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν το τελευταίο 10ήμερο να αλλάξουν την εικόνα του ΘΡΥΛΟΥ.

 

Το πολυβόλο

Previous post

Η τελευταία προπόνηση στο Καζακστάν (pics)

Next post

Αισθητή η απουσία του 12ου παίκτη