ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Οι αντίπαλοι μας δεν αντέχουν την πίεση»

Φιλοξενούμενος στο ΡΙΚ και στην εκπομπή του Αντρέα Πογιατζή «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Τάκης Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για τον 28ο τίτλο πρωταθλήματος και όλα όσα αφορούν στην Ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει η κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει μια εμπειρία και μια αυτοπεποίθηση στον Αρχάγγελο. Από την μια επηρεάζει θετικά τον ΑΠΟΕΛ και αρνητικά τους αντιπάλους. Οι αντίπαλοι έφτασαν κοντά σε κάποιες περιπτώσεις ήταν πιο κοντά στον τίτλο από ότι οι γαλαζοκίτρινοι, αλλά δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την πίεση. Όμως τίποτα δεν διαρκεί για πάντα».

Για τον Τραμετσάνι: «έχει ένα θετικό και πρέπει να του το πιστώσουμε. Παρέλαβε μια ομάδα ασυντόνιστη και με δικές του κινήσεις μετέτρεψε μια ομάδα που δεχόταν εύκολα το γκολ να αποκτήσει μια σταθερότητα όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία. Μέσα στα θετικά του εκμεταλεύτηκε Τάαμαρι και Νατέλ. Βούρος και Ιωάννου είναι οι ιδανικοί να αγωνίζονται στα πλάγια της τριάδας. Το αρνητικό ήταν ότι δεν είχε εναλλακτικό πλάνο για τις κλειστές άμυνες».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αν πρέπει να πω κάτι άλλο δεν είμαι ικανοποιημένος από τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, εμένα δεν με ενδιαφέρει ο Τέτι και ο κάθε τεχνικός διευθυντής. Θέλω να δω τις επιλογές του Τραμετσάνι, τώρα που θα πάρει την ομάδα από την αρχή στα χέρια του».

Previous post

Σάββατο στις 18:00 η φιέστα για το 28ο

Next post

Μερκής: «Η διαφορά είναι στο DNA του πρωταθλητή»