ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι μας στον β’ προκριματικό

Με την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζουμε ότι η Ομάδα μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και όχι από τον α’ προκριματικό, κερδίζοντας χρόνο για ξεκούραση, καλύτερη προετοιμασία και ασφαλώς το γεγονός αυτό αποφέρει και όφελος όσον αφορά στον σχεδιασμό για το ρόστερ.

Ο Θρύλος μας θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18/6 όταν θα γίνει η κλήρωση για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους και θα ριχθεί στη μάχη στις 23 ή 24 Ιουλίου. Στην κληρωτίδα ως αδύνατοι θα μπουν 10 ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος μας.

Μέχρι στιγμής εφτά ομάδες έγιναν γνωστές και πρόκειται για τις: Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Ντάντολκ (Ιρλανδία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Σκεντίγια (Σκόπια), ΤΝS (Ουαλία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), οι οποίες όμως θα πρέπει να προκριθούν από τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετές από αυτές βρέθηκαν και στο παρελθόν στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλων κυπριακών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

season tickets 2019-2020
Previous post

Για τις παραμονές – αποχωρήσεις

Next post

Αποφάσισε το πλάνο της ενίσχυσης